15. august 2021

Oh my figure!


Jeg har gitt meg i kast med en tettsittende kjole til meg selv. En kan bli selvkritisk av mindre, men så er det noe at det går fint å gå med smale kjoler, selv på level 43. 





Kjolen er i ribbestrikk, og med fellingerog økninger som følger og fremhever formene. Jeg liker linjene som dannes av dette. Og det gjør også strikketøyet litt mer interessant å strikke, siden det stadig er noe å følge med på. 



Det går an å felle av nå, og bare ha den som topp, men siden jeg er så godt i gang, vil jeg tro jeg fullfører som lang kjole, som var planen hele veien. Jeg strikker kjolen i Pickles SummerWool, blanding av ull og bomull, fordi jeg ellers kommer til å dø av varme. Ser andre har strikket kjolen i ull og mohair, men da hadde jeg smeltet bort innendørs. Fargen er knallfin, jeg har oppdaget at jeg liker koboltblått for tiden. 



 Så langt; veldig godt fornøyd! Velskrevet mønster som kan tilpasses mye, og som er skrevet detaljert. Jeg har kommet til side 11 av 27 (!) men kjeder meg ikke. Oppskriften er på dansk, noe som ikke er så vanskelig for oss skandinaver, men hun er i gang med å oversette til norsk og engelsk. 

Oppskriften kjøpte jeg via Instagram hos designeren @ohmy.knits 

Det er nyttig å prøve på underveis, jeg får testet om den sitter for tett, eller om jeg må justere noe. 

Dette blir bra! Takk til Grete for bilder på formiddagen idag. 

2 kommentarer:

  1. Du ser strålende ut i den fargen. Virkelig kledelig til deg så langt.

    SvarSlett
  2. hvilken pinnestr.skal denne strikkes på?

    SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.