5. april 2021

Øyenstikkeren har landet

Øyenstikkeren har foldet ut vingene sine!

Rolige påskedager har gitt tid til brodering, og jeg har gjenoppdaget hvor gøy det var å sy litt. Ikke superavansert, men nok ulike sting til å holde interessen, og også lære noe nytt. Øyenstikkeren er bygget opp av kontursting, kjedesting, flatsting, tungesting, attersting og franske knuter, og akkurat passe størrelse at det ikke ble liggende uferdig. 

Det var fint å gjøre det sammen på instagram, så kunne jeg følge #broderedguld #broderifest hos Karen Marie Dehn som forklarte stingene, og jeg så andre farger og løsninger hos de andre som deltok. Stas! 


Hæ? Mener du at det er en øyenstikker bak meg også ?

Jeg har et stort øyenstikkerbilde i stua, så nå kan genseren og jeg matche bildet i stua. Jeg må stå foran det hele tiden og late som det er helt tilfeldig. 

Det var fint å ha motivet på en enkel grå genser som jeg hadde fra før. Jeg kunne brodert den på ryggen, men da kunne jeg ikke gledet meg over motivet selv.


Dette fristet til gjentagelse. Spent på om resten av garderoben plutselig får broderier på seg. 
 

2 kommentarer:

  1. Den ble så fin! Øyenstikkeren er mitt favorittinsekt, synes de er så vakre. Men må si jeg synes det svenske "trollslända" eller engelske "dragonfly" kler den bedre. Selv om det heter seg at navnet skjemmer ingen :) Uansett, kjempefin!

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk! Enig om insektet, det er en favoritt. Danskene kaller den guldsmed, synes det norske navnet er litt aggressivt 😁

      Slett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.