3. mars 2021

Nytt fra Vestfronten

Alle andre har, brukte jeg som argument i barndommen hvis jeg skulle få noe. 
Jeg hadde dessverre en kildekritisk mor som ikke helt trodde meg når jeg kastet ut påstander om at alle andre hadde skyhøye ukepenger og ingen leggetider. Hun ringte og spurte de andre voksne, til min store irritasjon. 

Som tenåring var argumentet at alle andre har, et argument for å IKKE ha det. Da var det kjedelig hvis noen hadde den samme genseren som deg. 

Nå er det ikke så farlig lenger om noen har den samme som meg. Fint for oss alle, tenker jeg. 
Alle andre har vest, og nå også jeg. Vest er tilbake, og selv jeg som aldri har tenkt at det var et plagg jeg trengte, har strikket en vest til overgangsårstiden våren. Planen er å ha den utenpå skjorte (på hjemmekontoret, ja) eller over sommerkjolene (på hjemmekontoret) for å kunne bruke litt lettere klær, men ennå holde varmen. Armene mine stusser litt over at jeg tror jeg bare blir kald på torso, men jeg gir det et forsøk. 

Jeg strikket den først for stor (som jeg pleier, strikkefasthet og jeg har en lang historie med uvennskap), for så å rekke opp til jeg hadde ønsket bredde, og strikket så videre derfra. Derfor er halsen ikke så dyp som den kunne vært, men jeg er fornøyd med hvor den havnet. Og jeg og V-hals er glad i hverandre. Det er mange vester med høy hals eller rund hals, men Stockholm Slipover Vneck fra PetiteKnit har V-hals, og da ble det førstevalget. Jeg synes den har en fin detalj med fellingen som skaper en fin linje foran. 


 Havrefarget vest i Drops Air. Gikk med ca 4 nøster til en L. 

Strikket og tatt bilde av ved en isfoss på vei til Mariholtet (takk for tur og bilder, Grete), og nå har vel isen snart smeltet ned, heldigvis. Jeg er team vår, ikke en vinterdronning. Vi trenger lysere tider, når alt er grått og nedstengt og tungt. Kom vår! Jeg og vesten er klar for sommerkjoler! 

1 kommentar:

  1. Nesten alle har, føles det i alle fall som, vest for tida - og du hadde en av de mer praktiske 🙂 det er noen doble ermekanter ute og går har jeg sett, og det ser ikke behagelig ut - men hver sin lyst.
    Ha en finfin søndag!

    SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.