27. februar 2018

Kryss for søt her

20180220_124529

En liten test.

Klarer du se på denne lille babybuksa, og si - nei, den var altfor søt?

-Niks. Det er umulig. Den er innmari søt, og den vet det. Det var nesten litt vanskelig å ta bilde av den uten å si -naaaaaw hver gang jeg kikket på den. Det er jo en killerkombo, babytøy er per definisjon søtt siden det er så smått, og så klasker du et dyreansikt oppå der? Kan ikke gå galt.20180217_151635

Buksa matcher bra med barnestrømpene som halve instagram hadde en stund. (google Racoon knee high socks og mini dressing, så finner du nettbutikkene, jeg har glemt hvor jeg kjøpte mine.


20180220_005701

Kjekk å strikke! Jeg synes intarsia er moro (at du strikker frem og tilbake, og motivet bare er på et sted, og går ikke rundt plagget), men det er litt krevende å få pent. Men det er ikke verre enn at man kan stramme litt på trådene med noen sting på baksiden hvis ikke alt ble helt jevnt i fargeovergangene.

Mønsteret er fra Tusenmasker, og jeg kjøpte via Ravelry. 

Garnet jeg brukte var Wollmeise sokkegarn som jeg fikk av Siw på et garnbyttetreff, for hun visste ikke helt hva hun skulle bruke det litt rustrøde garnet til, og det var for fint til å bli liggende i lageret. Jeg har prøvd å strikke sjal av det, men det ble ikke ferdig, men da var det jo perfekt til ullbukse! Deilig og myk, og kul passform med den litt baggy stussen.  Det gikk 100 gram til 4.8 måneders størrelse, så det er ikke akkurat noe garnsluk. Strengt tatt er det vel sjeldent babytøy regnes som garnsluk.... Og øynene er strikket med babyull, en liten rest av det.


2 kommentarer:

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.