14. oktober 2017

Vottesamling

IMG_7824

For to år siden gav vi i Vottelaget ut en vottebok med inspirasjon fra norske folkeeventyr, Eventyrvotter! Da markerte vi at primstaven har en vott som symbol på første dag på vintersiden, fjortende oktober, og viste frem masse fine votter på vottedagen. Ta en titt på Instagram idag, så kan du finne mye inspirerende votter!

Store deler av Vottelauget var idag på Maihaugen og holdt vottedag med lansering av vott, vottestrikk, vottequiz og vottekos, jeg skulle gjerne vært der sammen med gjengen, men det gikk ikke i år.


IMG_7823

I anledning dagen, og siden jeg allikevel tenkte å rydde i votteskuffen for å finne ut hva som var for smått og hva som manglet til sesongen, så tok vi med alle vottene som hadde makker og som ikke var ødelagt, og hang dem opp i nabolaget for et lite gruppebilde.

Si appelsiiiiiiin!

Øverst henger mine, og ungenes er under. Jeg nærmer meg at jeg kan se at jeg kanskje ikke trenger flere svarthvite votter, men ungene trenger flere, siden de alltid mangler votter idet vi skal ut døra, selv om det to sekunder før, bugnet i votteskuffen.

IMG_7821

Heeelt normalt å henge opp votter ute. Helt normalt.

IMG_7833IMG_7842


1 kommentar:

  1. Så mange fine votter du har strikket! Min vottesamling er nok langt slankere, blant annet fordi jeg har det med å miste de aller fineste jeg strikker. :-( Gratulerer med overstått vottedag!

    SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.