11. oktober 2017

Menn og strikking 1.november hos NFFO i Uranienborgveien 2 i Oslo

Untitled
Interessert i menn og strikking?

Kan du krysse av for i det minste av en av to av temaene, så er du hjertlig velkommen til Uranienborgveien 2 (rett bak slottet, og i nærheten av reisebutikken Nomaden) onsdag 1.november!

Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening inviterer til samtale om menn og strikking. Og jeg har gleden av å snakke sammen med Tor Tveite og Heming Welde Thorbjørnsen om strikkedesign, menn, strikking for hånd og maskinstrikk og det som faller oss inn.

Gratis er det og!

Kom, kom!

Her har jeg frekt og freidig limt inn all info om arrangementet.

Prosalong i Oslo: Menn og strikking


Tid: onsdag 1. november. Kl. 19:00-20:30. Dørene opnar kl. 18:30. Stad: Uranienborgvegen 2, i lokala til NFF. Gratis adgang! Ta med strikketøyet! Utlodding av strikkebok!
MENN OG STRIKKING
Er strikking ein damehobby og korfor er det i så fall slik? Har det endra seg dei siste åra? Kva mannfolkeklede finst i norsk strikketradisjon og kva kjenneteiknar strikkedesign for menn i dag?

Deltakarar:
Merete Jansvik er kjend som strikkebloggaren Monstermønster. Ho er medlem av Vottelauget, som har skrive boka Eventyrvotter (Aschehoug, 2015).  Les meir: https://meretesmonstermonster.blogspot.no/


Heming Welde Thorbjørnsen starta garnfirmaet Trollkar i 2015. Han har eige garn, designar strikkemønster og held kurs i maskinstrikking. Les meir: http://www.trollkar.no/
 
Tor Tveite er forfattaren av boka Strikk til mannen. Gensere, votter, luer og skjerf i klassisk stil til moderne menn (Kagge Forlag, 2016).

Har du spørsmål? Ta kontakt med formidlingsansvarleg Kristine Isaksen, kristine.isaksen@nffo.no / 952 01 968.

Arrangementet er ein del av Strikkeklubben. Vil du stå på invitasjonslista til strikkeklubb-events? Send ein epost til ​kristine.isaksen@nffo.no

Start dato: 01.11.17

1 kommentar:

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.