12. september 2017

Regn i bøtterEn skal lide for kunsten. 

-det var iallefall det vi minnet oss selv på når vi tok med oss kamera og nystrikka genser ut i regnværet for å kunne blogge om nystrikka genser. 

Fisk hadde det tørrere enn oss akkurat da. Jeg tror skyene så oss da vi gikk ut, og bestemte seg for å vri ut alt de hadde av vann i hodet på oss i de minuttene vi hadde satt av til å ta bilder av ullgenseren. 

Fordelen med å ta bilder når det regner, er at det blir ofte bra lysforhold, og gode farger på plagget, ulempen er at det er kaldt på fingrene, og å håndtere et kamera mens du holder en paraply og klatrer litt rundt for å ta bilder; ja, en skal lide litt for kunsten. 

Men det var vel egentlig ingen lidelseshistorie. For det er veldig moro å henge med venner som er stor forståelse for at nystrikkede plagg må tas bilde av NÅ, selv om været prøver seg på Syndefloden 2 ute. 

Alle detaljer om genseren til Annki kan du lese om på bloggen hennes, det er ikke jeg som har strikket den. 

Dagens oppfordring: ta bilde av en venn med nystrikket plagg! Eller få en venn til å ta bilde av deg. Bildene blir ofte bedre når plagget sitter på en person enn hvis plagget ligger flatt på gulvet. Og så kan man risikere å ha det hyggelig samtidig. Aiai! 3 kommentarer:

 1. Flott bilde og fargen er til å bli glad av i regnværet!

  SvarSlett
 2. Herlig bilde! Hva gjør det vel om det nærmer seg syndefloden 2 når både genseren og dama som har den på er noen solstråler begge to? :)

  SvarSlett
 3. Lekker genser. Herlig farge.
  klemz

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.