6. juli 2016

GLAM


- Hva blir My little pony når de dør? 


-Glitterlim! Passende intro til glittergarnet jeg har strikket sjal til frøkna i. 
Tjorven garn har plassert godterigarnet ved disken, i øyehøyde for seksåringer, så da jeg var innom og kjøpte en traust arbeidshest av et garn, så glinset og glitret og diskodanset det bak disken. 
Det glitret like mye i øya på hun som da ønsket seg straks glitterskjerf/glittersjal, og hvilken strikker sier nei til det? (Ridder Kato hadde sagt nei. Det finnes noen som hadde sagt nei. Jeg sa ja.) Sånn som dette (takk glitterboo.com) var det nok det hun så for seg at sjalet skulle ende som, men da måtte hun gått rundt med et filter, og det er litt upraktisk i lengden. 
Det er på tide du innrømmer at du liker å strikke i det, gliste en venninne da jeg for ørtende gang unnskyldte meg med med at det ikke var jeg som hadde valgt garnet. Det er litt mer farger enn jeg synes er komfortabelt på en gang, det er en sjøsyk My little Pony, men tilslutt ble det ikke så aller verst i rillestrikk når fargene ble blandet enda mer. 

Og det var like greit å gå all in, så da hun ville ha pompomer på endene, så synes jeg det var en glitrende ide. Glitter og pompomer, det kommer tidsnok svart og grått. 

Det ble til og med en liten jeg-har-nytt-skjerf-dans da det skulle tas bilde av. Og en egen dans er det sjeldent et plagg får. Når danset du sist for sokkene dine? 

Mulig det blir sokker av restene. Noen glamglitzdiscohalloi-sokker. Det er nok beige i verden. 


Strikkefakta:
3S Shawl (gratismønster) strikket i Mille Colori socks &lace luxe yarn fra Lang yarn. Fås kjøpt på Tjorven i Oslo. 73 % ull, resten glitter og polyamide, et standard sokkegarninnhold. Ville ikke strikket genser i det , siden den vrir seg (entrådet spunnet), men funker fint til skjerf og sokker. 2 kommentarer:

  1. Herlig! Alle trenger glitter og pompomer i livet sitt!

    SvarSlett
  2. Ikke sant - det blir jo fort nok svart og hvitt som gjelder! Godt å kunne tilfredsstille barnas ønsker om farger, crazy sammensatt eller ikke.

    SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.