14. mai 2016

Flaggermusermer(By Source, Fair use, https://en.wikipedia.org/w/index.php?curid=6342824)

Jeg strikker flaggermusermer. Joda, jeg strikker resten av genseren og, men det er flaggermusermene jeg har hengt meg opp i. Jeg er usikker på om flaggermusermer generer et ansvar når noen tenner en kjempelykt med flaggermussymbol, men er villig til å ta sjansen. 

Akkurat nå ser det mer ut som jeg strikker en gigantisk okerfarget klut, men det er altså flaggermusermer. Jeg strikker ikke bare ermene, men resten av genseren og, men det høres betraktelig bedre ut å svare -flaggermusermer enn genser, når jeg må tilstå hva jeg strikker på. 

Det skal ende med fjærgenseren fra Pickles, og for å få motivet foran, må det strikkes frem og tilbake, og forstykket og bakstykket strikkes i hver sin bit og sys sammen tilslutt. 

Jeg startet med bakstykket som er ensfarget, og enn så lenge ikke er særlig overbevisende som strikketøy på at det ligner på en genser. Men jeg strikker altså ikke på en klut i ull. Så ullfanatisk er jeg ikke. Genser, sier jeg. Eller flaggermuserme, hvis jeg skal tøffe meg. 

Jeg har fått garn til et annet strikketøy jeg gleder meg til å starte på, men akkurat nå er det all glattstrikken på bakstykket/kluten som hypnotisk drar meg med og vil bli strikket på, og som hvisker at jeg må strikke ferdig flaggermusermene før noe annet. Og jeg adlyder. Kanskje flaggermusermene har fått drahjelp av Poison Ivy eller en eller annen hypnotiserende superskurk? 

God pinse! Jeg tror jeg skal vaske verandaen i helga og stryke bunadskjorte . Flaggermusermene er ikke så sikker på at verandaen er førstepri. De kommer visst først. 1 kommentar:

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.