20. november 2015

Takk, Løten!

IMG_3280

Jeg var for vimsete til å ta bilder i går, så det blir et fra i sommer....

I går kjørte Vottelauget representert med Ann Myhre/Pinneguri og meg til Løten folkebibliotek for å henge med på Ullæfta, noen kveldstimer med strikking og en presentasjon av Eventyrvotteboka vår. Takk til kreative mennesker som Thea ved Løten bibliotek som spurte om vi har lyst til å komme!

Og moro var det!
60 stykker (troooor jeg ?) skjønte hvordan man strikket latvisk flette, fikk tafset på votter og humret sammen med oss. Tusen takk for god mottagelse, jeg lever på det fremdeles :) Vi gjør sånn gjerne igjen!

Jeg skulle gjerne jobba som strikke-inspirator, for å henge med strikkere, fjase, strikke, lære bort og lære nytt og få nerde meg skikkelig med ull og pinner; det er stas, det.

Takk, Løten! Takk for at så mange tok turen, det er jommen mye hyggelige folk på Hedmarken.


4 kommentarer:

 1. Så koselig å høre om ullæftan du har vøri på. Det kan sikkert bli mer slikt, også andre steder når "ryktet" går hvor fint sånne kvelder kan bli.
  Go helg !

  SvarSlett
 2. Så flott! Strikkere er bra folk, alltid kjekt med slike treff. Og sommerbilde er ikke så dumt det heller, så kan vi drømme oss bort litt til varmere dager.

  God helg!

  SvarSlett
 3. Så bra at det ble vellykket! Jeg hadde tenkt meg dit (da jeg bor i Hamar, 5min unna), men mannen min måtte jobb kveld, så da måtte jeg være hjemme med datteren vår. Håper det blir mer slikt senere :)

  SvarSlett
 4. Herlig! Jeg hadde også tenkt meg på Ullæfta denne gangen, bor i Elverum ca 15 min unna, men sykdom gjorde at jeg måtte passe på sofaen istedet... Dumt, hadde gledet meg til å "oppleve" deg.... Men håper jeg får muligheten senere!

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.