14. juni 2015

Ullhælj på Løten


Untitled


Det ble ikke trekning i går kveld, for jeg var jo på Løten på Ullhælj! For min del ble det en ulldag, siden det bare klaffet med lørdagen for min del, men for en fin lørdag! Jeg hadde med tre strikketøy (og hele pinnevesken, like greit å være forberedt), siden det kunne være greit å veksle litt.

Det er innmari moro å treffe mennesker man stort sett bare har truffet på nett, lest bloggene/kikket på bildene på instagram/kjenner igjen fra forum og fra kommentarfelt; til alle sammen; tusen takk! Tusen takk for at så mange sa hei!

Det å få lov til å tusle rundt og klemme på garn, prate om strikkedetaljer, drøfte garn, nerde om farger, og alle har fine strikketøy og man blir superfull av inspirasjon og treffer folk som ikke synes det er det minste rart at man har masse strikkegensere, det er deilig det.

Så reis på strikketreff om du får muligheten! Anbefales på det varmeste. Tusen takk til Trivelig og Surrehue for et velfylt og flott arrangement. 

Jeg fik hilst på Marion R som sto der med et bord fullt av fristelser, NinaPetrina hadde håndfarget garn til anledningen, Maskepigen hadde mye fint håndfarget garn, og strikkeduppeditter (kan jo ikke si nei til IRRGRØNT garn som heter Kjell og  et sneglemålebånd, vel?) , kikket på strikkebøker, vært på foredrag med Knitsandpieces (der jeg lærte trikset med alle de hvite bakgrunnene på Instagram; hvitmalt sponplate!), og litt tid til fika på Løten Nærstasjon.


Untitled

For å få et inntrykk av hvordan vi hadde det, ta en titt på feks Instagram under #ullhælj, eller ta en titt hos Amylin.


Så gi gjerne et tips til flere strikketreff! Dette gav mersmak. Jeg tar turen til Mandal 11. og 12. september, da det er strikketreff på Sjølingstad, det var utrolig kjekt sist! Og det frister med Stavangertur og. Og København!


Untitled

Men for ikke å glemme trekningen av Zigzaggarnpakke fra Marion R (jeg gikk for svart og hvitt, alltid klassisk),

random.org har talt; og vinneren ble....

.....trommevirvel....


Ann Helen!


Skulle vel egentlig ønske at lue-sesongen var over sidan vi er i juni, men den gang ei... Ny lue hadde difor vore godt å ha, og denne såg veldig god ut. Legg difor igjen eit lite pip og håpar på vinnarlykke :)

Ann Helen, send adr til meretemonster @ gmail.com, så formilder jeg kontakt med Marion. Gratulerer!

8 kommentarer:

 1. Gratulerer til Ann Helen, lue er kjekt strikketøy .

  Ullhælj ja, det har jeg fått med meg via pinneguri og surrehue på FB og instagram . Mange fine bilder og det så gøy ut.

  Og så fint garn du fikk kjøpt med deg . Da ble det en fin lørra for deg :)

  SvarSlett
 2. Oj! Så flott, tusen takk :) No vart eg glad, ser fram til lue-strikking! E-post er på veg :)

  SvarSlett
 3. Det virker veldig trivelig med strikketreff! Og *siklesikle* på det grønne garnet! :o)

  SvarSlett
 4. Takk for koselig lørdag! Og takk for link. Jeg har også oppdatert med et siste innlegg i den gamle bloggen min pga problemer med opplasting av bilder i bloggen på Woolspire. http://a-mylin.blogspot.no

  SvarSlett
 5. Lekkert grønt garn! (Kjell, knis...) Strikketreff høres så hyggelig ut. En vakker dag skal jeg klare å rydde tid og planlegge slik at jeg kommer meg på et jeg også!

  SvarSlett
 6. Ullhælj (-dag...) var heilt toppers, og veldig artig å treffe deg og ein handfull andre strikkarar frå den virtuelle verda - som faktisk viste seg å vere både verkelege, levande, strikkande og veldig koselege folk!

  SvarSlett
 7. Ullhælj (-dag...) var heilt toppers, og veldig artig å treffe deg og ein handfull andre strikkarar frå den virtuelle verda - som faktisk viste seg å vere både verkelege, levande, strikkande og veldig koselege folk!

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig, veldig stas å treffes, Fivrel!

   Slett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.