25. mars 2015

Hva skal du strikke i påska?Bypåske eller hyttepåske; det blir litt fridager med strikketid til folket.

Jeg kommer til å strikke votter av en eller annen type, siden vottene mine enten er hullete eller har stukket av, og det kan være at jeg benytter sjansen til å strikke noen av vottene fra Vottelaugets e-bøker, siden jeg ikke har rukket å strikke meg igjennom alle sammen.

Vottelauget har gående en liten påskestrikkekonkurranse; kanskje du henger deg med der? Fristen for å være med er 14.april, sånn at man rekker påska først.

9 kommentarer:

 1. Votter utenfor nøstebarns rillestrikkede og lovikka er ikke noe jeg har forsøkt meg noe særlig på, og blir nok ikke riktig enda, kanskje jeg prøver meg på Fru Solengs samstrikk av votter, men tviler på det egentlig.

  I påsken blir det nok babyteppestrikk, resteteppehekling og russesokkstrikk hos meg :)

  God påske ønskes deg.

  SvarSlett
 2. Jeg skal strikke små snurresokker til Amanda-prosjektet, tror jeg. Da får jeg brukt opp noe babyull fra lageret mitt og noen små for tidlig fødte får varme føtter. En vinn-vinn-situasjon :)

  SvarSlett
 3. I år har jeg pakket strikkebagen med hele fire prosjekter; her er det alt fra sommergenser i bomull til shorts i alpakka til høsten. Som gravid med bekkenløsning satser jeg på mye strikketid på sofaen og da er det viktig å ha prosjekter for et hvert humør.

  God påske!

  SvarSlett
 4. I år blir det hjemme påske og med masse besøk satser vi på at det blir mye strikketid (siden en strikker kommer på besøk) Jeg skal begynne på noe nytt og leter etter god inspirasjon på slike flotte blogger som blant annet din er :) Ha en fin påske!

  SvarSlett
 5. Det blir S T R I P E R... Og en genser skal bli lengre. Tja, og en Viajante skal også ha noen omganger.... God påske Merete og kos deg med vottestrikk :-)

  SvarSlett
 6. Jeg har bestemt meg for å være skikkelig egoist i påsken, og strikke genser til meg selv! Jeg holder på med en Hawser, en enkel flettegenser fra Brooklyn Tweed. Etter snøværet her i Oslo i dag, kan det bli godt med en god, tykk genser!

  SvarSlett
 7. strikke votter - så klart:)

  SvarSlett
 8. Har en Vestfoldbunad str 2år på pinnene, og har planer om å legge opp til en gul Bella genser i tynn 2tråds. Skal jobbe hele påska så det går i lavterskelpåskestrikk :)

  SvarSlett
 9. Påskestrikkelista er lang, men det blir garantert ikke så mye som jeg forestiller meg. Tror jeg skal satse på litt ferdigstilling og ellers la meg lede dit lysten vil i øyeblikket!

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.