6. oktober 2014

SabotasjeKjære Merete. 

Vi ila-strikketøy-få-hvile-i-fred-arbeidsgruppa vil bare informere deg om at vi har satt våre beste folk på saken for at du ikke skal bli ferdig med denne genseren,Durrow. 

Du gikk hardt ut og strikket bolen på fire dager i pinsen. Du trodde at du gjorde det helt av deg selv, men sannheten er at våre folk strikket flere meter om nettene, så genseren skulle nå punktet der den er umulig å ha med seg uten å beregne trillekoffert. Deretter hacket vi Ravelrykøen din, sånn at det ble flust av småstrikk som fristet, og genseren skulle havne nederst i kurven. Vi krysset av for suksess på den. 

Så moret vi oss med å viske ut merket for hvor langt du hadde kommet i flettediagrammet på ermene, sånn at du måtte bruke ti minutter hver gang du lurte på å fortsette, til å gjette vilt på hvilken omgang du var på. 

For sikkerhets skyld, hvisket vi i øret ditt om natten at mønsteret burde justeres (raglangenser som skal syes sammen i raglanen, phøy!) og da du var godt i gang med å modifisere genseren, slettet vi korttidsminnet ditt, så du glemte om du skulle øke mer på ermene eller ikke. 

Vi ser med bekymring på at du har startet på genseren igjen, og innser at vi ikke lenger kan trikse med været for at du ikke skal strikke mer på genseren, for du trodde at det var normalt med varm sommer i nord? Lettlurt! 

Men vi ser med bekymring på at du nå har satt ermene på samme pinne som bolen. Derfor har vi gleden av å fortelle at du har bare to nøster igjen. Ha! Og vi heiv mønsteret i papirinnsamlinga. 

Måtte den beste vinne! 

Hilsen arbeidsgruppa for la-strikketøy-hvile-i-fred. 


24 kommentarer:

 1. Haha! Som om det ikke var nok med et så komplisert mønster, liksom. Heier på strikkeren!

  SvarSlett
 2. Oioi, her ble det flashback fra tida jeg selv strikka Durrow med diverse modifiseringer for å slippe å sy... den ble bra til slutt og mannen har brukt den ca tre ganger siden han syns den er litt for varm.
  En av de fineste herregenserne jeg vet om, gled deg til du blir ferdig og ser den på mottakeren.

  SvarSlett
 3. Jeg begynner å skjønne at du heller sverger til rosa strikketøy med 20 cm rettstrikk uten avbrytelser, når du er forfulgt av den gruppa der. Min medfølelse!
  Jeg strikket en lignende genser - med en million flettinger - til sønnen da han var ca fem år. Han brukte den aldri - han ville heller ha fleecegenser. Jeg har tatt vare på den til evt barnebarn.

  SvarSlett
  Svar
  1. Flettegensere er jo så pent! Sønnen her hadde en vakker aran i kremhvit babyull, takket være svigermors flittige pinner.

   Slett
 4. Den er visst på Favorittlista mi også, Durrow. Jeg liker fletter, jeg!

  SvarSlett
 5. hahahahaha..... godt at se at der er ikke kun meg som bliver ramt af denne arbejdsgruppe..

  SvarSlett
 6. *ler* jeg heier på deg, for den blir så fin når den den blir ferdig :)

  SvarSlett
 7. Ha-ha, jeg er bange for, der er en fraktion af den sabotagegruppe i Midtjylland - har to halvfærdige trøjer liggende, hvor det også er nærmest umuligt at komme videre. Til gengæld er sokke/vante/tørklædelageret fyldt op :) Hep-hep, du skal nok komme i mål!

  SvarSlett
 8. Tar av meg hatten for deg, samt heier på deg !
  Håper den her gruppen som motarbeider deg virkelig tar ferie snart, sånn at du blir ferdig.... En gang :)

  SvarSlett
 9. Du skal ha for pågangsmotet. Håper det smitter leserne. Herlig!

  SvarSlett
 10. Ho hoi, her er det duket for kamp! Jeg heier selvsagt på deg (selv om de ørten halvferdige prosjektene mine nok støtter sabotasjegruppa...). Men, tross alt: vi strikker fordi vi liker det (ikke for å holde husbonden varm), og da må det være lov å la seg friste av ørsmå babyplagg, kofter til seg selv etc underveis! Du har min tillatelse, bruk den til hva du vil, la den gjerne gå i papirinnsamlinga.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, takk og pris at vi ikke er avhengig at jeg blir ferdig. Jeg er feks en elendig spinner, så det hadde strandet der.

   Slett
 11. Haha! Jeg hadde rekker opp for lengst. Du er tøffest!

  SvarSlett
 12. De har slått til her i huset også, og har tatt til seg heftet til mariusgenseren min og viljen på skappeljakken...

  SvarSlett
 13. He he - denne var god. Skulle gjerne overvåke denne kampen med lupe og tidtaker!!

  SvarSlett
 14. Haha, sånn kan det virkelig føles noen ganger!

  SvarSlett
 15. Lett gjenkjennelig. Heia den som holder ut og ikke lar seg sabotere!

  SvarSlett
 16. Haha! Strikket den også for noen år tilbake, uten modifikasjoner. Ble passe vellykket, men kanskje på tide med en ny runde. For fin er den!!

  SvarSlett
 17. Ha ha ha, tror jeg har vært borti den foreninga der jeg også.

  SvarSlett
 18. HA HA HA - denne var snakkis på strikketreffet i går - og nå sitter jeg og ler høyt på jobb! Fantastisk!

  SvarSlett
 19. Så det er hos deg den gjengen holder til. Da forstår jeg hvorfor jeg nesten ikke har rekket opp noe som helst i det siste. De har funnet seg et nytt offer!

  Heier på deg, du vinner denne!

  SvarSlett
 20. Hi hi, men jeg er helt sikker på at du vinder!!

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.