16. august 2014

Knit or Die

Untitled

Som nevnt var et av feriemålene i sommer Legoland, men jeg hadde såklart baktanker om å stikke innom strikkebutikker og. Danmark har mye fint i strikkebutikker som det er tipset om i kommentarfeltet i dette innlegget, men jeg dro innom Fandango i Aarhus i år igjen, siden det var på veien, og jeg visste at det var en butikk jeg likte (også et pluss at det er musikkbutikker rett over gata, sånn at de som ikke er så garnentusiaster kan more seg og)

Det ble med litt garn hjem (MadelineTosh DK i grått, samt en liten nyansepakke med supersoftgarn, de er vanskelig å gå forbi).

Men det morsomste i butikken er kanskje alle strikkedingsene de har. En hel disk full av pinner av flere leverandører, pinnemålere, blokkesett, omgangstellere, maskeholdere, knapper, målebånd, synåler, garnholdere, sjalnåler, pinnebeskyttere, og alt hva hjertet begjærer. Perfekt når man skal bare snuppe med en liten souvernir, og kofferten strengt tatt er full nok.

Untitled

Jeg falt for den lille strikkeringen fra Succaplokki, som funker like godt som pinnemåler og. Tihi.
Succaplokki har mye moro, alt laget fra resirkulerte materialer. Du trenger ikke dra til Aarhus for å kjøpe strikkedingser fra dem, de har feks Etsybutikk og, slik at du kan bestille på nett hjemme.

Untitled

Strikker med attitude.

Og det beste med besøket hos Fandango? De kjente meg igjen fra bloggen. Så da fikk jeg føle meg litt kjendis. Jeg kunne kjøpt alt garnet de hadde som takk, men da hadde vi måttet hive ut alle koffertene fra bilen, og det føltes ikke rettferdig for resten av reisefølget, selv om det garantert hadde gjort at de hadde husket meg ennå mer neste gang.


12 kommentarer:

 1. Strikkedingser er jo så gøy!! Litt interessant å høre om du får brukt ringen, og om det er noe å satse på. Gøy at du blir gjenkjent i Danmark!!!!! Håper du hadde et fint strikketreff i Mandal - så kjipt at jeg ikke var hjemme!!!!!!!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. September på Sjølingstad, da er sjansen!

   Slett
 2. Stiiilig!! Sånn må man jo ha!
  God helg fra en regntung skog i sør.

  SvarSlett
 3. Hyggeligt at hilse på dig og tak for de fine ord om Fandango :-)

  SvarSlett
 4. Haha, superawesome! Succaplokki har jammen mye kult, takk for tips! Jeg fant en svart knit or die som roper høyt "kjøp meg, kjøp meg"...

  SvarSlett
 5. Haha, superawesome! Succaplokki har jammen mye kult, takk for tips! Jeg fant en svart knit or die som roper høyt "kjøp meg, kjøp meg"...

  SvarSlett
 6. Så stilig! Må ta en titt på denne Succaplokki siden. Takk for tips :)

  SvarSlett
 7. Så mykje kult på den butikken! Takk for tips :)

  SvarSlett
 8. He, he, så festlig dings! Ha en fin søndag hos deg og dine!

  SvarSlett
 9. Kjekt med ferieturer der alle finner noe de liker. En sånn strikkebutikk er verd mange timer i køer på LEGO-land. :)

  Artig ring, gøy med slikt småplukk. Og at det er en nyttig ting kan ingen komme fra! ;)

  SvarSlett
 10. Stiiiilig ring! Ikke minst takk for etsy butikk tips. Det begynnerå bli mange land og strikkebutikker som skal besøkes etterhvert. Nå kan jeg utsette Danmarksturen litt til (selv om Legoland kaller)

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.