4. februar 2014

Dilla

Untitled

Hva finner man om man kjøper Dilla på håndlaget (tredje nummer er ute i salg nå) og slår opp på Favorittene til forskjellige designere, bloggere og andre kreative?

Jo, man finner min gamle barselgruppevenninne Helene (Smileull)  som har Monstermønster som en av sine favoritter! Beundringen er gjensidig, da Helene er et av de mer kreative, stilfulle og kule mennesker jeg har truffet.

Untitled

Veldig moro! Og takk for fine ord!

Og Dilla-folket var proffe nok til å spørre om å låne bildet av Hulkrusgenseren. Tommel opp for det! (Og så var det en overraskelse hvem de intervjuet. Gledelig overraskelse for meg) 

monstersmileull

For de som er glad i bæreseler, så kan jeg mimre om gode tider sammen med Smileullmeitaien min, som har mye fartstid hjemme i heimen her, en av de siste som hun sydde.

Og hva syntes jeg om bladet ellers? Sånn bortsett fra å bli nevnt der selv?

Hurra for at det er et fint, nytt hobbyblad i Norge! Med mye inspirerende av all slags håndarbeid, og lekkert presentert.

Det er folka bak Epla som står bak, og det merkes jo, men jeg har sansen for at de presenterer håndlagde ting fra Epla i oversiktene i bladet, de samme oversiktene/slik får du stilen/aktuelt/tipssider finnes jo overalt i interiør/mote/ymse - blader, men her er det tips fra Epla og Etsy, der små selgere står bak.

Så jeg kommer nok til å kjøpe flere blader, siden jeg er svak for hobbyrelaterte blader. Det føles litt som å ta en bloggrunde (noe jeg liker) , men jeg har veldig sans for reportasjene om arbeidsrommet/atelieret/systua, og endel av gjør-det-selv-tingene.

Dilla får man på ymse matbutikker og kiosker, eller så kan man abbonere. 

14 kommentarer:

 1. Herregud så misunnelig jeg ble på den barselgruppa deres...! Jeg hadde betalt for å få delta der :)

  SvarSlett
 2. Så gøy! Den genseren er skikkelig fin, så jeg skjønner godt at den er med på favorittlisten!

  SvarSlett
 3. Ojjj, men da må jo du ha bodd i Oslo tidligere hvis du var i barselgruppe med Smileull (jeg var nemlig i barselgruppe med en av venninnene til smileull, da hun fortsatt bodde i Oslo). Fun facts.

  Gratulerer med så fin omtale i bladet, samt link til oppskriften din! Utrolig gøy!

  SvarSlett
 4. Så moro!
  Gratulerer med fin og fortjent omtale:)
  Jeg skal se etter bladet neste gang jeg er i butikken.

  SvarSlett
 5. Gøy. Jeg sto med bladet i hånda i dag tidlig, men satte det tilbake. Nå må jeg vel nesten tilbake for å kjøpe det :-)

  SvarSlett
 6. Av og til får eg berre lyst til å trykke *liker* :) Men sidan det ikkje er muleg, så fortener du verkeleg tilbakemelding på annan måte, som gjennom ein bitteliten kommentar på bloggen, eller som den Smileull gir deg… Finfine folk!

  SvarSlett
 7. "Gammel venninne" er vel ikke riktig bruk av betegnelse på en under 40

  SvarSlett
  Svar
  1. Hmm, kjenning fra gammelt av, eller gamle ørn?

   Slett
 8. Grattis til deg! Bladet ser veldig kjekt ut, takk for tipset :)

  SvarSlett
 9. Så stilig å bli nevnt i det nye bladet, kjempegod reklame for deg også, gratulere! Ha en flott helg hos dere!

  SvarSlett
 10. Gratulerer! Tror forresten aldri jeg har sett dette bladet. Kanskje jeg må på jakt etter det. Hobbyblad kan jo være litt stas!

  SvarSlett
 11. Interessant! Takk for tips om blad:) Gøy at du havna på favorittlista:)

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.