27. april 2013

Hvorfor Bali?

014

Det var da himla lang ferie dere har? - gjettes det i kommentarfeltet.

Jepp, jeg og ungene har ferie, dvs oppsparte ferieuker og noen uker med overtid for min del, mens mannen min jobber her på Bali. Høgskolen på Nesna har utenlandstudier i samarbeid med GoStudy, og han er fagansvarlig for Flerkulturell forståelse. Derfor har vi vært her lenge.Pluss en ukes ferie hos broren min og familien i Singapore. Fint å kunne møtes når vi bor så langt borte fra hverandre til vanlig.

042

Mens han jobber på dagen, så er jeg og ungene turister. Vi har fått med oss templer, apeskog, stranda,  solbrenthet, sinnsykt mye god mat,surfing, svømmebassseng i hagen, bittelitt shopping (stort utvalg, men med to unger på slep?) , mye varme, SPA og sprø trafikk. Og knappebutikk.


Untitled

Siden eldstemann er førsteklassing, er det ikke bare å stikke av fra alle forpliktelser. Hver morgen er det skole sammen med mammaen eller farfar som var her sammen med oss ukene i starten.

Offerings at the door

Bali er farger, varme, bittesmå ofringer overalt, intenst og avslappende. Alt på en gang. Jeg kommer gjerne tilbake.

Untitled

Reiser du med små barn, ta gjerne med bæresele. Trafikken er kaotisk (selv om det er i lav fart) og fortau er mange steder ikke tilgjengelig, eller er fulle av hull. Vogn hadde jeg ikke giddet, gitt. Frøkna satt mye i meitai på ryggen (joda, varmt i tretti grader, men vimsete treåring er det greit å ha kontroll på) og det er veldig billig med taxi.

Untitled

Derfor Bali. Og snart tilbake til Norge.13 kommentarer:

 1. Det høres utrolig deilig ut! Og det er dere vel unt :-)

  SvarSlett
 2. Høres helt fantastisk ut ;) nyyyt d.

  SvarSlett
 3. Smukke billeder. Dejligt at det hele kan kombineres.

  SvarSlett
 4. Så herlig dere har hatt det, nydelige bilder, herlig med mange uker på slikt et nydelig sted, god tur tilbake til gamlelandet! Vi startet ferien vår i usa igår kveld, ha en fin helg til deg og dine!

  SvarSlett
  Svar
  1. Gjetter på at vi er like jetlaggede nå! :) Hardt med tidsforskjell, gitt.

   Slett
 5. Høres herlig og spennende ut!
  Og velkommen hjem til våren her hjemme snart:o)

  SvarSlett
 6. Jeg håper dere har hatt ett opphold til deres fulle tilfredshet på Bali, og at dere fikk knallgodt samvær med familien i Singapore!! ♡ ♡ :-)

  Det har vært fantastisk å lese innleggene dine fra turen!!! Masse farger er det jeg sitter igjen med etter å ha fulgt dere disse ukene. Og snuppa di på mopeden ((eller hva det nå var for en tohjuling). Der var hun solbrun og flott, og tydrlig bbegeistret for gliset hun satt på. :-) Tenkte akkurat her jeg sitter at jeg har fulgt bloggen din siden du var gravid med henne og lå hjemme og strikket pga sykemld for elstremkvalme. Er så gøy å ha fulgt deg så lenge!!! ♡ ♡ Og lenger skal det bli!! :-) ---:----@ En rose til en fantastisk blogger!! ♡

  SvarSlett
 7. Så artig å kunne ha mulighet til å være flere uker på Bali:) flott "start" på våren her hjemme:) kos dere masse og takk for hyggelig lesing

  SvarSlett
 8. Jeg har fulgt bloggen din en tid, men har hittil ikke vært så flink til å legge igjen en hilsen.

  Det har vært flott å få være med dere til Bali. :) Hvis du skal være utenlands med barn i skolealder en annen gang (et semester eller lenger) vil jeg bare tipse deg om globalskolen.no

  - Marianne

  SvarSlett
  Svar
  1. Takker og bukker for tips. Håper å kunne få sjansen igjen, men det blir nok bare deler av semester, og det får vi til i samarbeid med skolen.

   Slett
 9. En slik sjanse får man ikke for ofte, skjønner at dere måtte gripe den :) Hjemme er det jo blitt sånn delvis vår, men overgang er det nok uansett.

  SvarSlett
 10. Det lyder nu dejligt med en lang kombineret arbejdstur (for magen) og ferie.

  Det lyder som om Bali er et besøg værd. Og tippene til børnevenlig rejse er gode!

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.