4. oktober 2011

Ninja!

ninjapinnemann

Yndlingspinnemannen min har kommet i ny versjon, Ninja! Og siden ninjaer er HOTHOTHOT i husstanden, så glir den rett inn sammen med Lego-ninjaene som befolker stuebordet for tiden. Jeg har reklamert for Måke & Kråke før, og gjør det gjerne igjen, gode ideer er fint å støtte opp om.

Det strikkes heftig mye for tiden, etter å blitt parkert på sofaen av lege, og beordret til å ta det med ro og ikke belaste beina (kjip betennelse i begge bein, men det går over, og er ikke smittsomt eller farlig, bare vondt), altså mye strikketid. Og endel blir plutselig ferdig de neste dagene, så stay tuned, sånn bortsett fra i morra, da jeg skal på sykehuset til oppfølging. Men mye ventetid = mye strikketid det og.)

sandemose møter ninja

Snikete ninjaer dukker opp der man minst venter det; Sandemosebildet vårt fikk besøk på bildehylla.


garn kikker ut

Så snille svigermor sendte oppmuntring i posten, garn så klart! En sekk full av Tindegarn fra Gjestal, så da er det inn på Ravelry og sjekke ut nyvinningen.Garnet får sitte og kikke ut på høststormene i mellomtiden. Heldige meg som har en så omtenksom svigermor!

Og i morgen kommer strikkeselskap, mammaen min!

26 kommentarer:

 1. Heldig du som har både gavmild svigermor og strikkeglad mamma :)
  God bedring, håper du er på beina igjen snart!

  SvarSlett
 2. Stilig pinnemann! Tipper at den er attraktiv å låne også! Og nydelige farger du fikk! God bedring!

  SvarSlett
 3. Du er heldig som har så snill svigermor. Håper du blir fort bedre i beina dine, og den pinnemannen var superflott!

  SvarSlett
 4. herreli den var stilig! jeg har bare en sånn kjedelig hvit som jeg stjal hos mamma en gang jeg. Kanskje burde kjøpe ny? denne er det jo pynt i. Dumt med sofa sitting. Sitter på samme måte som deg, med bet. i begge hofter. Dette har jeg hatt i 4 år nå å unner ingen andre det!! Men litt kortison og fysio hjelper en liten stund for meg :) Du har foresten en virkelig snill svigermor som sender garn, og en mamma som kommer på strikke besøk da <3 koselig :) lykke til på sykehuset, krysser alle fingrer (og føtter?) for deg :))

  SvarSlett
 5. God bedring til deg! Det høres ikke godt ut med betennelse i begge beina akkurat. Godt du er god på å sysle og ikke kaste bort tiden likevel ;) Og makan til snill svigermor!

  SvarSlett
 6. God bedring til beina!
  Ser ut som lekkert garn som kom fra snille svigermor da!

  SvarSlett
 7. Det er fint at du stadig minner meg på disse herlige krabatene, for en vakker dag så klikker jeg "kjøp" :) God bedring, nyt strikkingen!

  SvarSlett
 8. Goood betring, ja! Godt at at du kan strikke i alle fall. Eg er veldig nysgjerrig på kva for eit fint, blått garn Ninjamannen trakkar oppi på fotoet - eg skal følgje med dei neste dagane!

  SvarSlett
 9. God betring. Aldri så galt at det ikkje er godt for strikkinga i alle fall. Ein skal ta vare på flotte svigermødre og svigerdøtre.

  SvarSlett
 10. God bedring! Nå klarte du å lure meg til å kjøpe en målemann og måledame :) Har sett på de før også, men nå klarte jeg ikke å la vær å handle. Du burde få provisjon :)

  SvarSlett
 11. En sånn Ninja vil jeg også ha..
  Snille svigermor, for en deilig gave..hva skal garnet bli til? ;-)

  SvarSlett
 12. Herlig - gleder meg til å se hva du strikker. Synes det er så lite strikkenytt omkring på bloggene om dagen :-)

  Gullfiskvottene du presenterte var også nydelige :-)

  SvarSlett
 13. Nydelige farger på det øverste prosjektet, ser fram til å se resultatet! Jeg har brukt Tinde på to Waffle-luer fra Pickles. Luene ble blanke og fine, men garnet siger ganske mye ut ved bruk - så ta det med i beregningen når du planlegger prosjekter.

  SvarSlett
 14. Se der, en svigermor som har skjønt det. Håper du blir bra snart - selvom du bruker tiden på sofaen godt, skjønner jeg :)

  SvarSlett
 15. God bedring og kos deg med strikkinga, og den kjekke ninjaen!

  SvarSlett
 16. Håper beinan kommer seg fort fort og at du er god som ny etterpå. Ikke godt å ha det vondt. ;-)

  Så snill svigermor du har da, garnet ser deilig ut. Og du finner sikkert noe fint å strikke av det, slik du alltid gjør. ;-)

  SvarSlett
 17. Kule ninja! :)
  Du får ha riktig god bedring, gleder meg til å se hva som blir produsert nå når du MÅ sitte stille;-)

  SvarSlett
 18. Så kjekt med ei så snill svigermor og kjekt at mammen din kjem og held deg med selskap. Gler meg til å sjå kva du har produsert. Du må ha riktig god betring! Håpar du snart er bra.

  SvarSlett
 19. Kjipern med betennelse i beina da, men godt med gode mødre og svigermødre! Nydelige farger ninjamannen står med der......og fargene på tindegarnet var jo bare helskjønne. Strikket masse i tinde for et års tid siden, blant annet kåpe til din singaporfarne niese......måtte gå endel ned i pinnetykkelse og det siger endel i bruk. Det er ok i ei kåpe, for da vokser den liksom med ungen, men luer og halser ble litt vel slakke etterhvert. Garnet er forøvrig godt å strikke med, synes jeg, det blir veldig blankt og fint og nydelig å ha på. God bedring!

  SvarSlett
 20. God bedring :-))

  Ninja hilsen / Vilma

  SvarSlett
 21. Sej ninja!!! Må lige følge det link og lade mig friste ;)

  SvarSlett
 22. Råtøff ninja, slik skulle jeg hatt i samlingen ;)

  "Kjedelig" med pålagt ro, men godt du er strikkeguru nr 1 og vet å underholde deg selv ;)Gleder meg til resultatene.

  God bedring ;)

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.