17. juni 2011

Tips er lurt

011

Møkkete tær i sandaler, hvor mer sommer kan en få det?

Takker for gode innspill om tilbehør til lua! Flere av favorittene mine er nevnt, både Cherry, Aestlight, enkel og greit rillestrikk enten som hals eller skjerf. Og med matchende votter, finfint! Jeg visste det var lurt å spørre folk med strikkekompetanse og mønsterteft. Takker!

Camomille er ferdigstrikket og vakkert, og skal få seg et lite bad før hun presenteres for forsamlingen. Mye utestrikking og hvitt garn, det blir litt kvist og kvast og svette i strikketøyet på den måten. Vi nyter sommeren enn så lenge. 10 dager til overtagelse av hus, forresten!

5 kommentarer:

 1. Spennende. Så deilig med møkkete tær i sandaler, nyt det. Her regner det, som vanlig...... ;-)

  Blir spennende å få sitt eget hus der nord da, håper dere blir fornøyd og vil trives i det!!

  SvarSlett
 2. Heldige dere som har sommer, sier nå jeg....her hutres og fryses det!
  (surmulingsfjes)

  SvarSlett
 3. Møkkete tær må man regne med i disse dager... :O) Sjarmerende sommer! Gleder meg til å se sjalet helt ferdig, det ser veldig fint ut!

  Ønsker deg en fin lørdag!

  SvarSlett
 4. Et forsinka tips som jeg selv ble minna om i går: Andrea's shawl og andrea's mitts! Søk på ravelry... http://www.ravelry.com/patterns/library/andreas-shawl

  Gøy å se at klinkekulene er ute igjen! Lykke til med husovertagelse om alt som hører med denslags. Og snik deg til en meditativ omgang strikking litt mellom slaga. Det trenger man. Det supre med Andrea's shawl er at alt konsentrasjonsarbeidet foregår i begynnelsen, deretter er det en lang sjarmøretappe inn til mål. Passer vel bra for en som om få dager har annet å tenke på?

  SvarSlett
 5. nyt sommeren!!!!og så spennende til overtakelsen,tenker meg dere gler dere!!!!

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.