4. april 2011

Ebony and Ivory

svarthvitt
Det strikkes striper for tiden. Jeg falt pladask for en kjole på Ravelry, Nova (gratismønster!) og fant ut at jeg har jommen ikke strikket særlig med kjoler til datteren. Litt fordi jeg har friskt i minne en ullkjole jeg hadde som liten som klødde, og ullkjoler er jeg litt i tvil om brukstiden til. Men den kan jo fint brukes som kjole over strømpebukser, altså et litt mer pyntet hverdagsantrekk enn genseren over strømpebuksa.
Og svart og hvitt? Tja, gikk for grafisk look, men lurer på om det heller lyser fengselsfugl :)
giraff
Maskemarkører kan være så mangt, dette er en giraff fra Accessorize, mobilpynten de har funker en gang i blant som maskemarkører.

Tusen takk for mange stemmer hos handlaga.no! Utrolig hyggelig gjort!

19 kommentarer:

 1. Dette blir nok en fin kjole. Takk for tips om å bruke mobilpynt som maskemarkører. Det skal jeg jammen ta i bruk :-) Her går det nemlig i tråder av andre farger...

  SvarSlett
 2. Svart og hvitt er stilig sammen, også på små jenter. Tror hun blir knallfin i den jeg, og helt sikkert veldig fin og hverdagspyntet!

  SvarSlett
 3. Takk for oppskrift tips! Kjolen var skikkelig fin. Helt enig - har strikket kun 1 kjole til lilletupp... Og den er nesten ikke brukt. Synes kjoler var bare tull - helt til nå. For et par uker siden begynte hun nemlig å gå, og jeg merker at det å kle henne opp er jo mye arigere nå enn da hun krøp rundt på gulvet og slepte kjolene etter seg. Så denne skal kanskje strikkes - iallefall ble jeg motivert til å sette i gang etter annet kjolestrikk:)

  SvarSlett
 4. Dette blir en flott kjole. Lagra oppskriften - er tante til 2 herlige jenter

  SvarSlett
 5. Veldig søt kjole, legges til blant favorittene på den lange lista mi!

  SvarSlett
 6. Nova er kjempefin - har hatt planer om den en liten stund, syns ullkjole og strømpik er supert hverdagsantrekk =)

  SvarSlett
 7. Det blir nok kul hverdagskjole! :)

  Ullkjole og ullstrømpebukser er da deiligste hverdagsplagg til både små og store piker? :) Har da noen nesten utslitte kjøpekjoler selv i hvert fall *knis*

  SvarSlett
 8. Den ser kjempekul ut! Gleder meg til å se den ferdig!!!!=DDD

  SvarSlett
 9. Å, liker så godt sånne knappelukninger på siden også! Takk for supert strikke-oppskrift-tips!
  Mvh Siv

  SvarSlett
 10. Nå trodde jeg du strikket sjørøverkjolen fra eventyrboka, men den blir veldig fin denne også!

  Heldig liten frøken. :)

  SvarSlett
 11. Dette blir nok så fint så :) Gleder meg til å se actionbilder når den er ferdig...

  SvarSlett
 12. Denne kjolen falt jeg også pladask for da jeg så den første gang, så den havnet rett i favorittlista mi. Kjole er egentlig ganske praktisk til småjenter synes jeg, så lenge de ikke er for lange :)
  Stilig fargevalg!

  SvarSlett
 13. Jeg synes svart og hvitt er kjempefint sammen!

  SvarSlett
 14. Jeg bruker kjoler på jenta mi hele tiden, jeg! Utenpå olabukser og tights. Kjoler med lange ermer på kalde dager, og kjoler med korte ermer på vamere dager. Elsker kjoler!

  SvarSlett
 15. Åh, men den kjolen var jo bare herlig! Svart og hvitt er flott det, og med noe fargerikt tilbehør eller knapper blir det akurat passe pyntet.

  SvarSlett
 16. Striper er en sikker vinner, og kombinasjonen svart og hvitt uslåelig. Jeg lagde noen pulsvarmere slik en gang. Bruke dem til de gikk i stykker :-)

  Jeg vil forresten få takke deg for at du vil være med på påskegibort-lotteriet mitt! Ønsker deg lykke til!

  SvarSlett
 17. Jeg bruker små sikkerhetsnåler som maskemarkører. Noen ganger når jeg kjøper klær er merkelappen festet med disse, som jeg sirlig (og tvangsmessig?) plukker av. Lageret med små sikkerhetsnåler blir iallefall brukt til noe nå.

  SvarSlett
 18. Så smart å bruke mobilstæsj til maskemarkør! Eg bruker tråd i anna farge som berre snurrer seg inn i strikketøyet og irriterer meg. Da skal eg shoppe mobilpynt!!

  SvarSlett
 19. I love black and white and I love stripes even more so it's perfect ! :)

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.