23. januar 2011

Jojo, man er iallefall synlig

015
Tadaaaa!

Øyeblikket iallefall jeg har ventet på er klart: heldressen er endelig ferdig! Halvannen måneds arbeid ligger bak, og det er befriende å slippe å ha det digre strikketøyet som tilslutt veide 1,1 kg på fanget. Ikke noe en drasser med seg i lunsjen, altså.

Den er superdigg å ha på seg, men det er nok eneste jeg orker å strikke av sorten. ikke spør om du kan få kjøpt en av meg, haha! Og nå har babyull- og sportsgarnlageret minket så betraktelig at det ikke er nok garn igjen til en ny dress.

021
Den er fargerik og rimelig usexy, men mottager lovet å gå på butikken i den :) Den passer supert med sirkustemaet de holder på med i barnehagen for tiden, klovnekostymet er klart!

Jeg er fornøyd med å ha strikket hele greia på øyemål, for en gang skyld stemte det bra. Mottager og jeg er omtrent like høye, så jeg prøvekaninet litt underveis selv.

018

Underveis har jeg hatt flere strategier på stripene. Jeg startet med ermene, for at jeg ikke skulle bli motløs når jeg kom til ermehøyde og da finne på fikse ideer om hvordan slippe å strikke ermer (jeg lider av erme-to-er-kjedelig-syndromet) og kunne plutselig få det for meg at det sikkert var lurt med en ermeløs heldress. Altså startet jeg med ermene, og strikket striper med fire omganger av hver farge, i et visst system.

Etter ermene var ferdige, startet jeg på beina, og startet der en ny stripestrategi, siden symmetrien på ermene betydde at jeg måtte kjøpe MER garn for å få symmetrien til å gå opp. Og det hadde jeg ikke planer om. Altså fortsatte jeg med bredere striper på bena, og da jeg kom til hoftene og hadde festet endel tråder på ben og armer, så gikk strategien ut på å strikke opp nøstene fortløpende, helst så brede striper som mulig for å slippe trådfestinga.

022

Fargene er valgt etter hva som dukket opp når jeg trakk ny farge i posen, men jeg innrømmer at jeg kjøpte to nøster gult for å friske opp fargene litt, og et nøste med Drops Extra fine Merino til knappestolpe og hals, for å sikre mottager kløfri hals. Så bare restegarn er ljug. Eller pynte på sannheten, la oss heller kalle det det. Knappene er ymse i forskjellige farger, passende til en fargerik dress.

Fristet til å lage noe lignende?
Her er en grovskisse av hva du gjør:
Hele røkla er strikket på pinne 3,5 og veier hele 1,1 kilo. Strikket i enkel tråd Smart, Karisma, Drops Extra Fine Merino, og dobbel tråd med babyull av ymse sorter; Rauma, Panda, Dale, Sandnes Lanett og Arwetta. Strikket fra beina og opp, felte foran og bak til jeg hadde felt nok til hoftene, forsøkte meg på å felle inn til livet, men det så bare teit ut så det rettet jeg opp, og strikket rett opp til ermene. Strikket raglan med ermene, og tilslutt klippet jeg opp til knappestolpe, for å slippe å strikke ørti vrangomganger.

Men dette var moro! Og absolutt en fin ting å strikke på sammen med andre, for en hadde absolutt noe å snakke om. Dressens preventive virkning (usexy), galskapen med å gå igang med et så stort arbeide, og veddemålene om mottager kommer til å bruke den på butikken eller ei.

Moro, moro.

130 kommentarer:

 1. Jeg er utrolig imponert!! For et prosjekt!!
  Artig :-)

  SvarSlett
 2. Haha, den var helt nydelig! For et arbeid! Grattis med ferdig klovnedress. Den ser unektelig utrolig deilig ut å ha på seg da...

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye med fullført prosjekt! Må også få si at jeg er mektig imponert av deg og synes at resultatet var fargerikt og fint! Det er nok ingen andre som har lik vil jeg tro.

  SvarSlett
 4. Hmm... Jeg er mektig imponert over innsatsen, men den havner nok ikke på min "to do list" med det første;)
  Well done!

  SvarSlett
 5. Vanvittig kult! Imponert til tusen!!

  SvarSlett
 6. Dette er et av de herligeste og greieste prosjektene jeg har sett på lenge. Fantastisk! Jeg er motstander av og fryse og lurer av og til på hvorfor jeg ikke kler på meg mer som jeg kler på ungene. Men har ikke kommet på tanken om heldress.. Gratulerer!

  SvarSlett
 7. Wow! Imponerende!
  Er nesten fristet til å strikke en til meg selv, for det må da være fantastisk deilig å ha på en sånn en :) Men tror nok det bare blir med tanken ;)

  SvarSlett
 8. hahahahahahahhahahaha den ble jo sikkelig kul og en fiiiin måte å bruke opp restgarn på:)godt å være ferdig og,tenker jeg:)

  SvarSlett
 9. Helt fantastisk! Den synes virkelig i landskapet. Utrolig imponerende arbeid - jeg synes den er direkte vakker!

  SvarSlett
 10. Jag är så imponerad över arbetet!
  Och fräckt blev det!

  SvarSlett
 11. Fantastisk!
  Og nei, jeg har ikke tenkt å lage en slik selv :-)

  Jeg har en liten award til deg i bloggen min (ihvertfall om noen minutter).

  SvarSlett
 12. Fantastisk! Jeg er imponert! Fargerik og fin, og sikkert god å ha på seg, men jeg tror jeg står over å lage en selv ;)

  SvarSlett
 13. Se der ja, synes d gikk høvelig fort og den ble jo kjempe kul! hihihihi imponerende !

  SvarSlett
 14. Iponerende! Har ventet på å få se resultatet ;) Og den ser superdeilig ut på...

  SvarSlett
 15. Guri så fresh den ble!! Jeg er virkelig imponert :)

  SvarSlett
 16. Hahahaha, superkul!! Fin stripestrategi, det funket.

  SvarSlett
 17. Da kan du "stryke" det av lista de for hva du skal ha strikket i ditt liv..tøfft gjort og sprek og fargerik ble den absolutt !

  SvarSlett
 18. Fantastisk - den er da lige til at blive i godt humør af. (Men sikken et arbejde....)

  SvarSlett
 19. Å som jeg har venta på den dressen, og som man vet.....den som venter på noe godt,venter slett ikke forgjeves ;) FANTASTISK!! Jeg er mektig imponert.....har endel restegarn, men.....nei, tålmodigheten er nok ikke så diger.(jeg er vel ca dobbelt så stor som deg også, så jobben ville bli desto større)
  Så et spørsmål fra min eldste datter....."hvor mye garn må det være igjen på et nøste for at man skal kalle det en rest man sparer på? Går det på meter, vekt, kommer det ann på tykkelsen på garnet?" Hun spør mer enn ti vise kan svare, men du Merete vet nok råd ;)

  SvarSlett
 20. Hahahaha! Helt fantastisk!!!!! Jeg er dypt imponert!!!!! Tenkt at du holdt ut et så svært prosjekt!!!! *tilbe*

  SvarSlett
 21. Fantastisk dress!! Jeg er nesten stum av beundring for at du orket å sette igang med et så stort prosjekt og faktisk fikk den ferdig på så kort tid! Kudos! :)

  SvarSlett
 22. Grattis med ferdigstilt og kul heldress! Jeg håper vi får se bilder av mottaker i dressen på butikken også :-)

  SvarSlett
 23. Den ble helt fantastisk, og for noen kule bilder du har tatt! Eller fått hjelp til å ta, kanskje...

  Litt av et arbeid, en og en halv måned virker som råstrikking, synes jeg!

  SvarSlett
 24. Helt fantastisk, og perfekt bilderekke til å vise frem once in a lifetime prosjekt. Antar at dette ikke er noe du har tenkt å gjøre mange ganger .... :)

  SvarSlett
 25. Det bästa blogginlägget på hur länge som helst, du ser helt UNDERBAR ut!!!!!

  SvarSlett
 26. Nei å nei! Mary Poppins a 2011! Den var skikkelig kul!

  SvarSlett
 27. åh, såpass!! det må jeg si er imponerende. Min svoger har flere ganger spurt meg om jeg kan strikke en "onepiece" til han (tror det bare har vært på tull), og jeg har ledd høyt hver gang. SÆRLIG!! Men denne var jo super kul da. Jeg vil også ha! ;) Men det kommer aldri til å skje at jeg gidder det. Jeg som blir lei av en liten barnejakke i pinnestr 3,5. Hehe..

  SvarSlett
 28. Imponerende! Hvis jeg hadde startet på et så stort prosjekt tror jeg sikkert at jeg hadde holdt på til jeg ble gammel og grå...

  SvarSlett
 29. Jeg bukker meg i alt garnet, tenk å ha strikket noe så stort!! gratulerer med artig heldress!:)

  SvarSlett
 30. Mona Grøndal v. Harling23. januar 2011 kl. 22:19

  Imponerende arbeid!! Dressen ble utrolig kul, så jeg regner med mottakeren blir fornøyd!!

  Artig å følge med på hva du holder på med, Merete!!

  Hilsen en gammel kollega!! ;-)

  SvarSlett
 31. HERLIG! Elsker den!!! hihi... Gratulerer med vel gjennomført kjempeprosjekt, den ble utrolig stilig :)

  SvarSlett
 32. Så råtøff en dress har jeg aldri sett før! Kjempemasse arbeid, nå kan du virkelig være stolt av deg selv. Mottaker må være helt målløs! Hva skal du starte å strikke, tro?

  SvarSlett
 33. JA! Og jeg har vært frista lenge, men jeg har ikke kommet i gang. Men i motsetning så har jeg faktisk planer om å lage den ermeløs sånn helt fra børjan, litt usikker da, for det kan bli hm, nei jeg får se.

  Din er uansett helmaks, er svært imponert og veldig glad for å ha fått se en sånn sak i aksjon, hurra for det!

  SvarSlett
 34. Drømmehagen - go home!

  gloppen

  SvarSlett
 35. Det er det sykeste jeg har sett på ens tund. Jeg er imponert over folk som strikker så svære ting bare på tull...

  SvarSlett
 36. Hahah - helt fantastisk!! Ikke mange som ville kasta seg på et sånt prosjekt, tror jeg. Imponerende, rett og slett! Håper mottakeren får glede av den!:o):o)

  SvarSlett
 37. Denne har jeg venta på ;-) Fulgt deg på bloggen, og vært spent på resultatet. Ikke verst - de får det sikkert kjekt i barnehagen med den. Gjør ikke så mye om den er usexy- sksl vel være mest under regntøy etc.

  SvarSlett
 38. Den var jo suveren da he he. Godt jeg ikke har planer om å strikke en i min str for der hadde det ikke holdt med 1'1 kg *ler*

  SvarSlett
 39. Utrolig tøff og sprek dress!

  SvarSlett
 40. Bare helt fantastisk!! *applaus!* :-D

  SvarSlett
 41. Herleg! Denne må du få Cecilie Skog til å bruke på sin neste ski-ekspedisjon :-) Dressen må i alle fall vere utruleg god å ha som kose- og varmedress for hytte-folk, eller kanskje som prototyp til pyjamas? Eg bøyer meg i støvet av beundring. Du bør få årets restegarn-pris (om det finst noko sånt).

  SvarSlett
 42. Fantastisk!!!
  *klapper ekstatisk i hendene* :D:D

  Hatten av, og jommen ble jeg ikke littegrann inspirert til å hvertfall vurdere å strikke en til meg selv....

  SvarSlett
 43. Fantastisk kul og jeg syns den ble fin ;) Tror nok ikke jeg hadde hatt problemer med å gå på butikken i den ;) Skikkelig kosedress til hyttebruk kanskje?? Heldige mottaker ;)

  SvarSlett
 44. Fantastisk! Du tar kaka!
  Imponert er bare fornavnet - og den ble jo fin!! Ser deilig ut i vinterkulda - spørs om mottakeren trenger termodressen utenpå nå.
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 45. I can't read a word that you wrote but the photos are fantasic ...what a hoot !! :D

  SvarSlett
 46. Wow, what a work. Meret you're crazy.

  SvarSlett
 47. Den var ufattelig stilig!! :D Jeg trodde ikke jeg kom til å si det; men den ble faktisk fin også! For finnmarkinger på scootertur på vidda er det der det perfekte plagg! Her kan du tjene rått, hoho ;)

  SvarSlett
 48. Gale, gale dame! :D
  Dressen er fantastisk, og det er jammen du også.

  SvarSlett
 49. Tar av meg hatten for deg altså! Bare tanke på å starte et slik prosjekt hadde fått meg til å svette. Men for et fantastisk resultat!

  SvarSlett
 50. Helt fantstisk! Beundrer utholdenheten din. Om den ikke er et estetisk vidunder så må man jo bare smile når man ser den :)

  SvarSlett
 51. Hatten av for deg!
  Har nok ikke nok restegarn til en slik, men det ville vært godt å ha en..
  Håper du legger den ut på Ravlery!

  SvarSlett
 52. Wow, den var skikkelig kul.
  Heldig mottager. Datteren på 16 har spurt om jeg vil strikke hel dress til henne. Jeg lar være og vise henne din, da kan det være hun glemmer det:)

  SvarSlett
 53. For et fantastisk plagg, for et mot og for et resultat! Dette er noe du neppe gjør om igjen, men utrolig morsomt allikevel ;)
  Stilige bilder, og den gule paraplyen ble perfekt som tilbehør!

  SvarSlett
 54. Fantastisk, og jeg synes den ble knallkul, meeen, for en jobb. *dåne*

  SvarSlett
 55. Hvor er den dog COOL!!! Ikke sexet, men sej alligevel! Jeg tror også jeg ville promenere i den, hvis jeg havde sådan en, for helt ærligt, så kommer man jo til at smile over hele hovedet af den ;)
  Er ret imponeret over, at du har strikket den så hurtigt... det er jo noget af en præstation!

  SvarSlett
 56. Hoho - jeg er imponert! Den ble jo styggkul også! :)

  SvarSlett
 57. Dette er trolig det mest imponerende strikkeprosjektet jeg har sett. Det e bare å ta av seg hatten og bøye seg i støvet. Vikelig en genial måte å slanke garnlageret på da, om man har all verdens med tålmodighet. Tviler på at jeg begynner med et slikt prosjekt, men den ble kjempe stilig :D

  SvarSlett
 58. Jeg er imponert! Du er bare rå!

  SvarSlett
 59. Knallfin! *bøyer seg i støvet*

  SvarSlett
 60. Kudos til deg!! Big time!

  Den ble veldig fin, og jeg er dønn imponert. Og du har gjort det på bare 1,5 måned!?? Jeg har en (ermeløs) genser liggende som jeg ikke har klart å fullføre og den har vel snart ligget i ett år, kanskje mer...

  Så utrolig deilig det må være å ferdigstille et slikt prosjekt!

  SvarSlett
 61. Denn evar jo helt unik, har ikke sett noe lignende!

  SvarSlett
 62. Utrolig!
  SÅ imponert over at du faktisk gjennomførte prosjektet - synes det passer PERFEKT til barnehagen :D (evt Sesam stasjon?)
  Jeg fortalte min danske strikkegruppe om dette prosjektet i forrige uke, så nå gleder jeg meg til å vise dem at dressen er ferdig!
  Tøft!!

  SvarSlett
 63. WOW!!! Imponerende! Og så så raskt! Synes jo akkurat du begynte på den. Må bare applaudere og si godt jobba, heldig er mottageren for denne var knalltøff! :)

  SvarSlett
 64. At det går ann! For et prosjekt du har jobbet deg igjennom. Gratulerer med flott resultat:)

  SvarSlett
 65. Kjempekul!! Litt av ein jobb! trur eg nøyer meg med heikdressar i mindre format...

  SvarSlett
 66. Imponerende arbeid, og so flott den vart. Kjempestilig, vart ganske inspirert av denne.

  SvarSlett
 67. du er så kul du! jeg digger deg, min strikkeheltinne!

  SvarSlett
 68. Skikkelig imponert! Jeg synes den er så usexy at den er kul! Skikkelig kul:) Uansett fargevalg, dn er mye finere enn sånn onepiece i velourstoff:s

  SvarSlett
 69. Hahaha! Den er fantastisk! For en jobb du har gjort! Imponerende!

  SvarSlett
 70. Du er altså ikke sann. Og dette skal man være i slekt med :)) Hø hø <3

  SvarSlett
 71. Så fin!!! Utrolig hva du har fått til!
  jeg har lenge tenkt på å strikke en ullbukse til meg selv - men sett på det som et alt for omfattende prosjekt. Jeg er bare helt stum av beundring ;)

  SvarSlett
 72. hehe.. nydelig.. helt klart preventivt på mange måter hehe.. :) Men du satte meg på en idee... restegarn heldress.. dog til en litt mindre person ;)
  meget imponert over tålmodigheten!

  SvarSlett
 73. haha, den er dritkul!!!

  Hilsen Miriam

  http://miriamsdetaljer.bloggnorge.com

  SvarSlett
 74. På arbeidsplassen min har vi spøkt om å strikke en "onepiece" og ledd rått bare ved tanken. Hadde aldri trodd at det var noen som var gal/ambisiøs/urealistisk nok til å gå i gang med et slikt prosjekt! Men jaggu har du både gått i gang med det, og blitt ferdig! En bragd som fortjener ros og stormende jubel! Gratulerer! :)

  SvarSlett
 75. For et fantastisk prosjekt :) Gratulerer med vel overstått arbeid :)

  SvarSlett
 76. Wow, for et arbeid, så gøyal! Flott blogg du har, håper du ikke har noe imot at jeg legger deg inn hos meg ?!

  SvarSlett
 77. Hatten av! Dette var berre så fantastisk!! Nei, du er rå altså! Har motstått fristelsen til å kjøpe meg onepiece utallige gangar, og no har du vist ettertrykkeleg for all verda at ka søren skal ein kjøpe etter, når det går an å strikke?! Denne må vere super å gå med :DD Eg bøyer meg i støvet!

  SvarSlett
 78. Jeg vet dette har vært et vanvittig arbeid, men...
  Klarer du å la være å strikke en til deg selv?

  SvarSlett
 79. Du, da der e faktisk nåke av da kulaste eg har sett!! MEKTIG imponert over både strikke-på-slump-evnene og utholdenheten:D
  Gøygøy!!

  SvarSlett
 80. Utrolig stilig!! Dypt imponert!! :-)

  SvarSlett
 81. Fins det en kåring på årets strikketøy er du hermed nominert. Og jeg er så generøs at jeg likså godt gir deg førsteprisen med en gang også. Herrejimini, og for noen utrolige bilder!

  SvarSlett
 82. Så utrolig bra! Jeg er mektig imponert!

  SvarSlett
 83. IMPONERENDE arbeid!!!! Den ble kjempe morsom jo:))

  SvarSlett
 84. Viss du plutseleg skulle kome på å strikke endå ein slik dress, men manglar restegarn må du berre seie frå, eg har mykje som kunne passe.

  Og om det er den minste tvil... dressen var überkul, og bileta likeså :D

  SvarSlett
 85. Aldeles utrolig morsom!!! Styggpen- er det ikke noe som heter det? Jeg har strikka fargerike heldresser i str. knøtt, men aldri vurdert å legge opp til den størrelsen der- FOR EN JOBB!!!(-men merker at jeg har lyst på en selv!)(heldigvis har jeg ikke nok restegarn;-D) Må være nydelig å gå med under regntøy, eller bare når alt er kaldt:-) Skulle gjerne sett bilde av mottakeren på butikken...

  SvarSlett
 86. WOW , for ett arbeid :-)
  Den så deilig ut :-)

  SvarSlett
 87. Hehe, takk for et lyspunkt i mørke januar - herlig galskap!

  SvarSlett
 88. Her kommer jeg og "ødelegger" det pene runde tallet med kommentarer (100!!!)... Jeg må jo bare få si at denne dressen er helt fantastisk! Hvilken bragd! Og så utrolig snill du er som har strikket denne til barnehageassistenten "din" :)

  SvarSlett
 89. Hvor er den fed. Fantastisk arbejde ;-)

  SvarSlett
 90. Du er gal! Og det mener jeg på en positiv måte ;) kjempe stilig dress, skulle gjerne hatt en slik selv, men noe så stort tar jeg ikke fatt på altså :)

  SvarSlett
 91. Superkul! Bra jobba. Utrolig artig å få se resultatet.

  Kjersti

  SvarSlett
 92. Fantastisk herleg!! Genial måte å bruke opp litt restegarn på. Heilt imponert over at du holdt ut.

  SvarSlett
 93. En helt fantastisk dress! Jeg kjenner at jeg lar meg friste til å prøve jeg også, men skal i alle fall først se hvordan det går å bli ferdig med tunikaen jeg er i gang med. Du inspirerer i alle fall! Førr ei dame!

  En annen ting: For en stund siden la du ut en link til et mønsterark hvor man kunne tegne sine egne (selbu)vottemønster. Tror sida het helloyarn eller noe. Hadde det vært en ide å legge linken til alle de andre lure strikkelinkene du har i høyremargen på bloggen din? Bare et ønske fra en skarve leser. :)

  SvarSlett
 94. Det er noe av det mest fantastiske og absurde jeg har sett i hele strikkeverden!! Godt jobba! Jeg er målløs.:))

  SvarSlett
 95. Holy Christ for et prosjekt! Men den ser ufattelig deilig ut, og slår kjøpaonepiecene i støvlene!! :) Jeg er imponert...og pittelitt inspierert...!!

  SvarSlett
 96. Du verden for en herlig dress! Knallstilig! Og du har masse annet fint i bloggen din også. Stikker innom deg igjen jeg :)

  SvarSlett
 97. Ja, vad mer kan man säga att man är imponerad av ett fantastiskt kreativt arbete. Du ser dessutom helt fantastisk ut!

  SvarSlett
 98. FANTASTISK!!! Jeg er kjempeimponert!!!!

  SvarSlett
 99. yey!
  Dette var uten tvil den kuleste one-pice jeg har sett :D
  Herlig, og så så den skikkelig god ut å ha på.

  SvarSlett
 100. Wow, tufft!! Imponerande jobb!!

  SvarSlett
 101. Imponerende!
  Dressen er kjempe tøff!

  SvarSlett
 102. Denne dressen er utvilsomt i en klasse for seg. For en prestasjon! Og for en heldig mottaker. Den må være både behagelig og morsom å ha på seg. Du er en superhelt!

  SvarSlett
 103. Fantastisk flott dress du har strikka! Slå deg på brøstet og skryt av deg sjølv!

  SvarSlett
 104. Fantastisk!! Aldri sett maken :-) Og for et arbeid... Imponert!

  SvarSlett
 105. Utrolig artig og fargerikt prosjekt! Det var noen som tullet med at jeg måtte strikke en slik en gang, men det orket jeg aldri... Jeg er imponert over innsatsen, og ikke minst resultatet!

  SvarSlett
 106. OMG eller gåmann som vi sier i Bergen. Imponerende, supert, fargerikt og gledende. ;) Malien

  SvarSlett
 107. Så flott den ble! Jeg ble i skikkelig godt humør av både dress og bilder. Tror jeg må sende link til mamma, hun har sansen for slike prosjekter med litt humor bak ;)

  SvarSlett
 108. Så utrolig kul! All ære til deg som orket!

  SvarSlett
 109. Vanvittig kul :) For et arbeid...

  SvarSlett
 110. Underbart!
  Både idé och genomförandet av den.
  Jag hade aldrig vågat mig på ett så stort projekt, men jag blir glad av att se dig och din blogg!

  SvarSlett
 111. Denne var bare utrolig kul!!! :)
  Godt jobba! :)

  SvarSlett
 112. WOW! jeg elsker den! Skal absolutt ikke begynne på et slikt stort proskjekt, for det hadde jeg aldri gjennomført.... men, wow!! Heldige mottakeren som kan kose seg i denne i kalde høst og vinterkvelder.. En super helg til deg!

  SvarSlett
 113. Imponert! Veldig kul! Jeg klør faktisk i fingrene etter å strikke en selv. Har strikket tre ullbukser til voksne som blir flittig brukt, så da må vel det neste bli heldress :p Det må jo være helt fantastisk å ha på på kalde vinterdager. Inspirert!

  SvarSlett
 114. Du har ikke noen form for en oppskrift til en som ikke strikker så mye.. Var litt vanskelig å tyde hva du mente på strikkemetoden skjønner du..

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, det har jeg ikke, siden jeg ikke fulgte noen oppskrift.

   Du kan jo bruke et mønster på strikkebukse (garnstudio.no har noen til voksne) og når du kommer til livet, så fortsetter du videre og strikker en genser. Og så klipper du opp foran etterpå, så du kan ha den på.

   Slett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.