19. januar 2011

SAKS?

klippe, klippe

Saks i strikketøyet høres ut som en selvmotsigelse, men skal det være mulig å komme oppi dressen uten å krype inn via halsen, så trengs det knappestolper på forstykket. Kryss fingrene! 

Og om noen har tips til hvor man kan få kjøpt instruksjonsheftet til en Husquarna Viking prelude 340 symaskin, så rop det ut med hjertets jubel. Symaskinen og jeg har et ikke helt velpleid vennskap, og heftet er borte i flyttelasset på Sørlandet. 

15 kommentarer:

 1. Skjønner onepiecen nærmer seg ferdig:-) Er såå spent på å se det ferdige resultatet! Regner med at det må synes i garnlageret ditt også:-) Hjertelig hilsen Hanne.

  SvarSlett
 2. Hvis du googler navnet på symaskina di så kommer du blandt annet til www.tradebit.com - tror du kan kjøpe/laste ned manual der. Jeg har vært på søk etter manual til to eldre symaskiner tidligere. Benyttet meg av google begge ganger og kom meg frem til nettsteder som selger elektroniske utgaver av manualer.

  Lykke til :-) Håper du finner ut av det.

  SvarSlett
 3. Oh, det der er det værste med hele monteringsprosessen; å måtte klippe over 100-talls tynne små forsvarsløse tråder, som man absolutt ikke vil ha på avveie... Jeg krysser fingrene for deg, og skjelver litt med strikkepinnene. Lykke til med både klipp og vennskapspleie med en Viking.

  SvarSlett
 4. Jeg er så enig - saks og strikketøy HØRES skummelt ut! Lykke til, jeg gleder meg til å se det ferdige resultat, og ikke minst hvor mye du har fått slanket lageret!

  SvarSlett
 5. Gleder meg til å se det ferdige resultatet av dressen :) Nydelige farger! :)
  Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 6. oi, har du snart strikket den ferdig? det var fort det!! Blir spennende og se nå da. Om den passe mottaker ;) klipping er det skumleste som finnes, derfor gjør ejg ikke slik. Dersom det trengs så sender jeg det diskret ned til mamma og hennes gode saks. Likte foresten fargene på genseren under her!! Ha en flott dag videre :)

  SvarSlett
 7. Har hatt saks og strikketøy sammen en gang og det gikk rett i søpla etterpå (jeg hadde sydd og sydd og sydd så sømmene ikke skulle bli borte, men neiiiida). Må nok prøve flere ganger, men du og du jeg synes dere er tøffe. Fine farger på dressen :)

  SvarSlett
 8. kanskje bruksanvisningfinnes på nett hos husqvarna?
  men du har jo sydd da! gleder meg til å se den ferdig , syns du skal posere selv også !!!
  ingridm

  SvarSlett
 9. Einaste gongen eg har klipt opp til knappestolpe tok det ein månad før eg hadde manna meg opp til å gjere det. Då eg fyrst fann fram saksa gjekk det greitt, men det vert nok aldri favoritt-øvinga mi.

  Det vert spanande å sjå resultatet!

  SvarSlett
 10. Skummelt, skummelt.. Men jeg regner med at du drar det i land med stil! :)

  SvarSlett
 11. Denne gleder jeg meg til å se ferdig kjenner jeg! (men jeg tør ikke forestille meg hvor lange de knappestolpene må være!)
  Ellers slår dere oss godt på målstreken når det gjelder instrumenter ja. Her er det "bare" fire gitarer, to saxofoner og en munnharpe (Hah!). Dessuten har vi en blokkfløyte og en leirdue, begge faktisk fullt spillbare og i bruk. Trøorgel hørtes morsomt ut, det har vi aldri fått tilbud om, derimot har vi lukket døren for to pianoer (til vi eventuelt på mystisk vis drar inn noen millioner og kjøper større hus. Google i såfall "brekk" så får du kanskje lese om det i avisen?), men lydstudio altså; Bøyer meg i støvet!
  (Mindre moro synes jeg er at vi etter hvert har så så mye treningsutstyr ar vi snart kan begynne å verve medlemmer... eeek. Tør ikke tenke den tanken videre.)

  SvarSlett
 12. Tanken på svette fremmede i stuen sporet meg visst helt av, glemte følgende: God helg!

  SvarSlett
 13. hæh, det skal nok være et temmelig elastisk halshul før den øvelse går ok ;)
  Held og lykke med klippemanøvren!

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.