5. oktober 2010

Webzines

Strikkeblader er fine greier. Jeg er glad i papirmagasinene, det er noe eget med å kunne krølle seg opp i sofaen med et blad i hånden og en stor følsomkopp med te. Mine favoritter til å holde i hånda er Interweave knits (pga dybdeartiklene) og Designer Knitting /Vogue Knitting (mye kule design!). 

Jeg er mye på nett, og det dukker stadig opp nettmagasiner /webzines om strikking, har du hørt om disse feks? Ofte har de mønster og artikler og tips/triks. Kjekt! Og ikke minst gratis å kikke i. 

Knitty (masse gratismønster! En av klassikerne)

Petite Purls (baby- og barnerelatert, blanding av gratismønster og betalingsmønster)

Knitting Iceland (nykommer!)

Twist collective (en av favorittene mine, mye flotte ting her)

10 kommentarer:

 1. Takk for tips, Merete. Skal sjekkes ut :-)

  SvarSlett
 2. Nykommeren har jeg ikke hørt om, takk for den! Ellers har jeg funnet en favoritt i siste Designer Knitting, som jeg dog må gjøre om til 10+ om jeg skal strikke den. Men utfordringer liker vi jo!

  SvarSlett
 3. ooo! Knitty er jeg godt kjent med, men ikke de andre.
  Takk for tipset!

  SvarSlett
 4. Tusen takk for gode tips! :)

  SvarSlett
 5. Takk for tips, det er kjekt med ekstra inspirasjon! Selv om jeg er enig med deg, det er ikke det samme som å sitte i sofaen med et blad og en kopp med noe varmt. Jeg gjenbruker bladene mine, de er for eksempel perfekte å sitte å bla i mens man snakker i telefonen :)

  SvarSlett
 6. Ooo! Knitting Iceland! Takk for tipset *forsvinnervekkforålese* :)

  SvarSlett
 7. Takk for gode tips! Kjøper ett magasin i ny og ne...eller ganske ofte! Men, jeg må si at det meste av inspirasjon og oppskrifter kommer fra nettet:)

  SvarSlett
 8. Nr 2 og 4 har jeg hvertfall hørt om. Leser strikkebladene mamma kjøper, men kjøper sjelden noen selv. Vet ikke helt hvorfor egentlig, men en årsak kan nok være at utvalget ikke er så spennende for meg her vi bor.
  Skal sjekke de to du nevner som jeg er usikker på om jeg har vært borti. Takk for tips!!

  SvarSlett
 9. Takk for tips, her var det mye spennende!

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.