23. juli 2010

Sees i august!

sommer og rips

Jeg og kameraet er på ferie på hver sitt sted akkurat nå, så det blir ikke særlig bloggings før vi er lykkelig gjenforent om en uke eller to til. Det strikkes litt, men mest har dagene gått med til å holde styr på to småtroll mens mannen fikser og ordner på huset vi skal selge, og flytte unna alt flyttelass. Da går dagene i ett, gitt.

Siste nytt fra yngste trollet; hun har gått sine første fem-seks skritt i en alder av ni måneder! Ivrig tass som øver på sin nye ferdighet hver dag, på tide å lære henne å strikke snart?

14 kommentarer:

 1. Snakk om å være tidlig ute! Er nok best å tilby henne større utfordringer i form av strikking, ja! Skjønn er hun uansett, med sine mørke brune øyne :) God sommer til deg :)

  SvarSlett
 2. Det er det at når de begynner å gå, så blir radiusen så mye større, både oppover og bortover- verden får et annet perspektiv! Men deter så herlig å se når de begynner å gå- spennende tid! Kos deg masse og lykke til med hustingene!

  SvarSlett
 3. Aner et stort potensiale her, smi mens jernet er varmt :) Strikking bør være neste steg.....

  SvarSlett
 4. Så flink hun er! Kanskje best å utvide reportoaret hennes til strikking etter hvert ja! Kos deg videre!

  SvarSlett
 5. nyt ferien fortsatt,gleder meg til å se hva produksjon blir,litt spennende dette:)og snakk om å være tidlig ut:)

  SvarSlett
 6. Kameraet og jeg er riktignok på samme sted, ekstrabatteri og lader derimot...
  Ha en fortsatt fin ferie - her sitter jeg inntullet i babette og fester tråder, det tar tid.

  SvarSlett
 7. Kos deg på ferie uten kamera (men går det virkelig ann å dra avgårde uten det?)
  Og takk for sørlandsguiden, vi drar fra drittværet i nord ganske snart, og om jeg er heldig byr det seg kanskje en anledning til annet enn besøk hos Julius og is-spising...
  Jeg likte de dominostrikkede håndklærne. Kanskje jeg stjeler ideen...God sommer!

  SvarSlett
 8. Herlighet så stor hun har blitt! Ei nydelig lita jente, altså. Min eldste gikk også da hun var 9 mnd. Travle og energiske slike små damer. ;-)

  SvarSlett
 9. oi, det var tidlig ja.....Start med strikking asap ;);)

  Kos dere på ferie!

  SvarSlett
 10. Hun er nydelig - og tidlig ute! Gi jenta strikkepinner før idretten tar henne! ;)

  Kos deg uten kamera, forhåpentligvis blir det tid til litt annet enn pakking og passing også, sånn at du har masse å ta bilder av når dere endelig blir gjenforent! ;)

  SvarSlett
 11. Oj! ni måneder, det er imponerende! :) Min begynte ikke før han var 13 måneder, og jeg syntes det var nervepirrende nok :P Hehe! God Sommer!

  SvarSlett
 12. Herlig bilde!! Tidlig ute ja.. kjekt når de begynner å gå.. men ja..ting må flyttes oppover i høyden:-)Håper du kooser deg med sommeren sørpå:-)

  SvarSlett
 13. Hihi, skjønner du har nok å holde på med når en så liten tulle har begynt å gå! Problemet med min første tidliggåer (10 mndr) var at forstanden og egne grenser ikke var like velutviklet som motorikken i noen måneder, noe som førte til knall, fall og atter knall. Syns jammen du skal utfordre lillemors fingre litt også og gi henne et strikketøy mellom nevene. Jeg tror hun er moden.

  God ferie!

  SvarSlett
 14. Heisann, da var det jammen august alt! Håper dere har hatt en fin sommer, med eller uten kamera, og at hussalg og flytting gikk greit.

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.