30. april 2010

Småfrøkengave

calorimetry 1
Sønnen er bedt i bursdag, og da ble trådfesting på Maj utsatt til fordel for gavestrikking. Enn så lenge satser jeg på at ungene er så små at praktiske gaver fremdeles kan gis, og at han er for liten til å synes at det er råteit at mammaen lager hjemmelaga bursdagsgaver til barnehagekompisene.
calorimetry 2
Datteren poserer med bursdagsgaven; det går forhåpentligvis mot varmere tider her nord, så vi kan våge oss til å ikke bruke de aller varmeste luene. Sukkertøyfarget pannebånd til en lita frøken med lang hestehale burde være midt i blinken i vårsola. Litt bling i form av en perlemorsknapp fra Ebay, og 15 gram Gjesdal Babyull på pinne 2,5= kjekk bursdagsgave.
lugg
Og for de observante; mønsteret er Calorimetry, som har vært en farsott på strikkeblogger i noen år. Superenkel og rask strikk. Sikkert derfor pannebåndet har 10980 som har laget det på Ravelry. Gratisoppskrift er det og.
God helg!

19 kommentarer:

 1. Etter all den tid som slager på Ravelry, har jeg ikke klart å strikke denne ennå!
  Den er jo super!

  Ha en flott helg!

  SvarSlett
 2. Fin var den ja. Og for en nudelig modell :-)

  SvarSlett
 3. Så fin den er:-) Og for en søt modell:-)

  SvarSlett
 4. Jeg synes det er så bra at du ikke strikker kun i rosa til jenter. Skrev akkurat et innlegg på HB om det at jeg synes klær er så kjønnsdelt nå. Det finnes da mye fine farger bortsett fra rosa til jenter. Selv elsker jeg blå og synes det passer like bra til gutter som jenter. Er også veldig for oransje, brun, grønn, hvit og lilla. Så du er en stor inspirasjon til meg på fargefronten :D

  SvarSlett
 5. Jeg overrøser bursdagsbarna med calorimetry og Hannah Montana matbokser - kjøpte opp et lager her for en stund siden, så slipper jeg å stresse når det plutselig dukker opp bursdagsinvitasjon :-)

  Men jeg har faktisk fått bestilling av et stk calorimetry til en bursdag i september! Så de kan være ganske store før det blir kjempeteit :-)

  ha ei fin helg!

  SvarSlett
 6. Kjempe fint! Har ei 3 åring jeg vil gi en liten gave til. Kanskje jeg også skal lage et slikt!

  SvarSlett
 7. Flott bursdagsgave,kjekt med heimelaga gaver:))

  SvarSlett
 8. Lur bursdagsgave ja, og sikkert noe for min vesle frøken også. Fin måte å bruke opp restegarn på er det jo og. Hvor mange masker la du opp?

  SvarSlett
 9. Genial bursdagsgave som også blir brukt mye her i huset. Fort gjordt på en liten skvett med garn, ideelt når det haster med en liten gave. Har også snopt meg slike knapper på e-bay, kjekt med et lite knappelager! Så var det jo en veldig søt modell da :)

  SvarSlett
 10. Så herlig, og en perfekt gave!! Det er jo ingenting som slår en hjemmelaget gave!!:)

  SvarSlett
 11. Supert med hjemmestrikkede gaver. Jeg har enda ikke prøvd denne, men menger meg nok snart med. God helg!

  SvarSlett
 12. Kjempekjekk gave til en frøken, regner med at bursdagsbarnet vil bli fornøyd... Lenge siden jeg har strikket slike, Calorimetry var populært lenge før Ravelry ;)

  SvarSlett
 13. Knallfint eksemplar av et svært anvendelig pannebånd.
  Og for en liten skjønn modell:)

  SvarSlett
 14. Jøye, som den lille modellen lignet på broren sin!

  Nydelig, både hun og sukkertøyspynten.

  SvarSlett
 15. Hjemmestrikket må da være en super bursdagspresang :) Pannebåndet var kjempefint og for ikke å snakke om modellen! :)

  SvarSlett
 16. Så flott pannebåndet ble. Alt du tar i blir til gull!!!
  Ha en fin helg. :-)

  SvarSlett
 17. Hei...
  Lenge sidan eg har vert innom her, mykje koselig strikking. og så kjekt når både liten og stor er glad for gavene.
  Ha ei fin helg...

  SvarSlett
 18. For et herlig pannebånd, det må jeg huske på til høsten :)

  SvarSlett
 19. Disse pannebåndene er herlige gaver. Elsker sånne bittesmå lettstrikka saker. Innimellom i allefall. Innimellom digre prosjekter som kjoler og sånn...=P (Bilder på bloggen, tjohoi!)

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.