5. april 2010

Bare litt til

Kauni farger
Samme nøstet!
Flerfarget garn med lange fargeskift er facinerende greier. Skal bare strikke litt til, og litt til, og litt til... Hulkrus er så godt som ferdig, dommen kommer i morra når sønnen våkner.

jippi!
Og her er en som bare skal trene litt til, og litt til, og litt til. Hun gynger og gynger og gynger og gynger, og mammaen er stolt over sin seks måneder og to dagers bebis som tror hun kan krabbe :)

13 kommentarer:

 1. Jammen flotte fargar i det garn nøstet ditt. Kauni? Er spendt på å sjå resultatet.

  SvarSlett
 2. Ja det gjelder å øve eller bare gjøre litt til.
  Kjenner meg godt igjen der - skal bare se hvordan det blir når jeg har strikket en omgang, to omganger eller tre omganger til....

  kauni er et godt garn, jeg har strikket en jakke til meg selv og er godt fornøyd. Det frister å prøve mer av det garnet.

  SvarSlett
 3. Flotte farger:-) Jeg gleder meg til å se hva du får ut av nøstene :-)

  SvarSlett
 4. Hvor kjøper du dette garnet? Har kikka i alle mine garnbutikker, men ser ikke ut som om at noen kjenner til dette. De flerfarge nøstene jeg finner har så korte intervall på fargene... Gleder meg til å se hva du får ut av dette. Ha en fin dag!

  SvarSlett
 5. så flotte farger inn over i nøstet da! Gleder meg til å se hva som er tryllet fremm :)
  Flink jente da, og flott at ikke hun gir opp. Her har begge gitt opp og blitt rumpe akere i steden! Hehe.. Er vel ikke lenge før hun springer fra deg da ? ;)
  Ha en flott uke!

  SvarSlett
 6. Nydelige farger i nøstet, blir spennende å se hva det blir. Lille frøken har pågangsmot, og det er jo positivt. Nyt krabbestadiet, det går dessverre så alt for fort forbi ;)

  SvarSlett
 7. Så skjønn lita jenta! Og for et herlig nøste...Og kjenner godt igjen må-bare-strikke-litt-til-syndromet!

  SvarSlett
 8. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 9. Spennende garn!!
  Hun er raskt ute, lille frk snupp. Mine gikk da de var hhv 9 og 10 mnd. Skal se du får en liten racer du også.

  SvarSlett
 10. Wow, har ho vorte så stor allereie. Eg tykkjer ho nett vart født. Så artig.

  SvarSlett
 11. WOW! Fantastiske farger! Jeg fikk lyst til å strikke en slik til junior. Hehe! Sambo gikk forbi skjermen i det jeg leste innlegget, og jeg tror jammen han fikk fargesjokk! :P (Han er av den veldig kjedelige typen i klesveien...hehe!) Jeg derimot, liker litt spreke farger - og ihvertfall på barn! :)

  SvarSlett
 12. Hei - flott genser og garnet kjenner jeg godt. Spennende og moro garn må jeg si! Nydelig barna - sorry, men hvor har du kjøpt sånn fine klær din vesla har på?
  Ps. mener ikke å skrive eller reklame for garnet - men www.garneriet.dk selger garnet, sjekk det og send eposten, regner med at den dame vil veldig gjerne sende garnet, hvis man er interessert. :)
  Hilsen fra Helle Christiansen fra Ålesund :)

  SvarSlett
 13. Takkerfor kommentarer :)

  Buksa til frøkna er fra Lindex, bodyen er Sparkjøps Tom&Trine ullbody (gode!)

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.