7. mars 2010

Vinn-vinn

brun mini
Byttehandel er lure greier. Jeg fikk arve masse jenteklær til snupp, og til gjengjeld strikket jeg et lite sett til kommende nevø til den jeg byttet med. Vinn-vinn for begge parter!
Settet er Mini fra design.club.dk, en favoritt hos meg, har laget den flere ganger, senest til hentesettet som ble tatt i bruk i oktober. Ingen irriterende sømmer, og jakker er genialt til nyfødt, mine unger har hatet å få ting tredd over hodet de første månedene. Jeg strikket jakka i Duo med silke (man tager hva man haver, og det garnlageret har jommen mye deilig gjemt i seg) og garnpakka kan kjøpes enten hos Karmin i Kristiansand eller pinnsvindesign.no, om noen lurte.
Lua ser ut til å høre sammen med jakka, men den er fra Myk Start-boka. God passform!
Og biteringene som pynter rundt? Fra Etsy; littleSaplingToys. Lillesøster har fått giraffen, og den tygges mye på for tiden. Jeg falt pladask da jeg så tilsvarende i Serafins blogg. 

15 kommentarer:

 1. Deilig!

  Også så fin farge, da.

  SvarSlett
 2. Åh, så fint et lille sæt. Heldige modtager.

  SvarSlett
 3. ÅÅå, digger den jakken. Den er jo så nydelig. Heldigen den som får den i gjengjeld av deg :)
  Mor mi ville strikke noe til vesla i magen, så nå har hun etter oppfordring fra meg bestillt oppskrift og garn til jakken :) Gleder meg til ferdig resultat. Har faktisk sett på den lua i myk start boka og tenkt at den passer til jakken, godt å få det bekreftet :) Får tipse henne om det også :) Jeg selv har jo tusen andre prosjekter å få ferdig i tide, hehe.

  SvarSlett
 4. Nydelig! Elsker fargen! Og biteringtingene var utrolig herlige da!!!

  SvarSlett
 5. Et absolutt nydelig hentesett, helt etter min smak! Design Club DK har utrolig mange nydelige oppskrifter, og garnet er jo også deilig. Dette blir garantert en populær gave...

  SvarSlett
 6. åh denne er kjempefin,tror jeg må ha et slikt et jeg:)

  SvarSlett
 7. Flott sett i nydelig farge, og biteringene var artige!

  SvarSlett
 8. Kjempe fint sett. Så smart å gjøre slik byttehandel.

  SvarSlett
 9. Kjempefin jakke og lue! Jeg tok nettopp på meg et strikkeoppdrag til to nyfødte. Jeg holder på med monteringen nå. Og det du sier om irriterende sømmer er jeg helt enig i. På arbeidet mitt syns jeg sømmene er alfor mange. (Tenker på smågullet som kanskje må ligge på en søm..) Nå har jeg lært neste smånøste prosjekt blir sømløst.. :)

  SvarSlett
 10. Ingen sak å "tage hva man haver" når det er deilige duo i en nydelig farge! Kjempeflott jakke, og lua ser jo ut som om den er skapt til!

  Men: Mayday, mayday! Jeg har nemlig i lang tid sikla lenge og intenst på nøstebarn-dressene dine, synd de er så utrilig søte og ser brukervennlige ut også! Så, endelig bestilte jeg garn forrige uke, deilige grønnfarger av New Zealand Lammeuld. Oppskriften hadde jeg jo. Trodde jeg. I går innså jeg derimot, da jeg var klar til å legge opp nytt strikketøy til en lang søndagskveld på sofaen forann tv'en, at dressene dine jo ikke er de i boka "strikk til nøstebarn", men en annen! Oppskrifta jeg har er jo for tynnere garn og mindre pinner... Sukk og skuffelse. Derfor dette spørsmål, i alle ydmykhet: Hvor mange masker har du rundt på beinet (over vr borden) på str 0-6 mndr? Pinne 4,5 og dobbel trå, ikke sant? Blir grymt glad for svar, for jeg liker fassongen i dressene dine så godt, minner meg om mine egne barneklær fra det glade 70-tall, med heldress over og macco under...

  Enn så lenge, tålmodighet, kom til meg... Inspirasjon er det mer enn nok av her på bloggen din!

  Mari

  SvarSlett
 11. Joda Mari, de står i boka, side 58 for å være presis.

  Jeg bruker dobbel tråd av Duo/Askeladen/NZ og pinne 3,5 for jeg strikker så innmari løst.

  SvarSlett
 12. Verdens beste Monstermønster, TUSEN TAKK for så raskt svar!!! Og HERLIGHET for et susehue jeg er! Jeg har sett meg helt blind på den stripedressen på s 94, tenk om jeg hadde omsatt gårsdagens frustrasjon på strikking isteden! Da hadde vel dressen vært ferdig nå snart...

  Flau, blind, men veldig veldig glad strikker. (o:

  SvarSlett
 13. Herlig sett !
  Det er absolutt best med slike klær man ikke trenger å dra over hodet på små barn og det at det er lite trådfesting gjør jo det hele enda mer attaktivt.

  SvarSlett
 14. For et flott sett! Luen passer jo perfekt samme med genseren. ;-)

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.