14. februar 2010

Trekning


Bildet er frekt og freidig knabbet fra Malsen og Mor som illustrasjonsbilde.
Det har kommet endel awards tuslende jevnt og trutt i kommentarboksen min, og jeg har ikke klart å følge sånt opp. Tusen takk, noen legger merke til bloggen min  tenker jeg og blir glad, og prøver å takke pent, men klarer sjeldent å sende videre innen frister eller vri hodet mitt og fortelle noe om meg selv som jeg kan legge ut på strikkebloggen som er morosamt eller ikke for utleverende.
Awards er supert, men enda bedre; alle kommentarer som dukker opp i kommentarfeltet ! Det er stor stas hver gang jeg setter meg og sjekker innboksen, det er jo stadig fine ord der. TAKK!
Og som en takk tilbake har jeg nå tatt en trekning i de siste ti kommentarfeltene blant de som har kommet med innspill og gir et gavekort fra Malsen og Mor sånn helt ut av det blå til de som allerede har kommentert. Ikke store greier, men man får fine ting for en Kristian Birkeland hos Malsen og Mor. En nettbutikk vel verdt å besøke, jeg er stadig innom og sikler, men prøver hardt å bare bruke fra lager for tiden.
Trommevirvel....
FRØKEN BADEGAKK! Fritt valgt gratis garn kommer din vei! Jeg gjetter at det er oransje :)
Gakka: Jeg trenger adressa di (send meg mld på Ravlery feks)

4 kommentarer:

 1. Nei nuh!
  Nå ble jeg såå glad!!! OG kjempeoverrasket!!!!! Også Malsen og Mor da som har så mye vakkert garn!!!! Du er bestest!!!! *sende fastelavenbolle til*

  SvarSlett
 2. Oioi, så morsom trekning. :D
  Gratulerer til Gakka!

  SvarSlett
 3. Liker godt bloggen din. Flott med en blogg som oppdateres så ofte. Du lager veldig fine strikkeplagg.

  SvarSlett
 4. Neimen.... for en kjekk trekning, og så artig å se MonsterMalsen lyse mot meg her på siden din. Takk for kjekke ord :)

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.