16. februar 2010

Fillern


Memo til meg selv; les aldri mønster klokka 02 om natta når du er oppe med sykt barn, særlig ikke garnstudios mønster som er knotete forklart fra før. Øk 1 maske på hver side av 4 masker midt foran betyr at man ikke skal øke midt bak også bare fordi jeg hadde et midtmerke der også. 22 masker ekstra blir jo litt på en ullbukse. 

Æsj.Fillern. Søren klype. 

Og en cliffhanger; jeg har designet og strikket genser til sønnen, men bilde av den tar nok litt tid. Lillesøster sloss seg gjennom sin første feber, og all skryt om null våkenetter i en alder av 4 måneder måtte jo snu seg. 

9 kommentarer:

 1. Hah! Jeg har oppdaget at jeg har gjort samme feil i dag jeg og! Blitt mye banning og stygge ord her, før jeg bestemte meg for å kaste hele buksen.. *lei* (regner med du også holder på med den ullbuksen som skal strikkes i dobbelt fabel? eller er de like knotete forklart i alle oppskriftene kanskje..)

  SvarSlett
 2. Jeg holder på med en ullbukse i smart til min, snart 7,5 åring,synes det tar en evighet. En rett, en vrang, en rett og jeg går i vranglås. Har ingen småttiser som kjemper seg gjennom sykdom, men å sove er ikke alltid lett for mor. "øk og fell med samme hell....?" nei det er vist ikke noe som heter det,,,,,hvor i all verden kom det fra tro ;)

  SvarSlett
 3. Nei, det er ikke barebare å lese mønster seint på kvelden... Kjedelig når det blir feil... strikket noen luer med øreklaffer, og der var det feil i mønsteret så klaffene ble 5 cm for korte - og de så jeg jo ikke før lua var helt ferdig... Vi hadde også ett skifte etter 4 måneder. Sovebaby ble til "sugeallenergiutaavmorogfar"baby. Nå er hun 6,5 måneder, sovner som en stein, og sover greit på natta - det går over...

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. :-(
  Pust med magen, fokus på EN ting...

  Lykke til videre!
  God bedring til baby'n.

  SvarSlett
 5. Jeg trødde min "åh dette var jo jo både enkelt og morsomt!" genser nederst i kurven med x antall stygge ord ved siden av.. hvorfor? fordi jeg skulle gjøre den ferdig til ravelympics, men gikk fri for garn OG bomma heftig på oppskrifta. :p ufine greier!! stå på supermamma'n.. snart blir det sovenetter igjen :)

  SvarSlett
 6. Åh...håper dere får sovet nok etter noen slike netter!

  SvarSlett
 7. Lykke til videre- både med syk baby og strikking!

  SvarSlett
 8. Min dypeste medfølelse.
  Søvn er et primærbehov....
  ingridm

  SvarSlett
 9. Usj. Kjedelig!

  God bedring til lillefrøkna. Sønnen i huset her har begynt i barnehage, så han har nesten hatt sammenhengende feber siden nyttår. Sukk.

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.