25. januar 2010

Tjukklæsta

sokkegjengen
Mine sokker gjør de frekkeste ting
med en gang jeg tar dem på
Plutselig midt i timen begynner de å gå
De sparker herr Snusk i rompa
og hopper i Madsens persille
Men når jeg tar dem av igjen
blir de snille og ligger stille
-fra Mustafas kiosk og andre rim for barn av Jacob Martin Strid,oversatt av Erlend Loe (boka anbefales for både treåringer som liker dikt og voksne som skal lese dette omatt og omatt)
2 nøster Regia 6-tråds = 3 par i str 26. Du har ca en meter til overs.
Pene? Næsj, men det er pene sokker som forsvinner. Rare sokker har man til Dovre faller. Jeg synes flerfarget garn er supert på nøstet, men når det kommer til stripingen blir det alltid litt pussig. Selv om nøstet er designet av Kaffe Fassett, en fargehelt.

22 kommentarer:

 1. Jeg sitter og strikker i det samme garnet (bare den tynne utgaven (dessverre)) og jeg liker det heller ikke. Dvs jeg kommer aldri til å bli kvitt de sokkene? So it goes...

  SvarSlett
 2. Hverdagstjukkesokker får man aldri nok av!

  SvarSlett
 3. Friske sokker! Og når sokkene er helt enkle er det greit å ha litt fargeskift selv om jeg ikke er den helt store tilhengeren av flerfarget garn. Mustafas kiosk har vi og! Boka er så høy at den må ligge i bokhylla. Ikke plasseringsvennlig kan man si...=P

  SvarSlett
 4. Jovisst var de pene! Je elsker ullsokker og de fargene der var flotte :)

  SvarSlett
 5. noe sier meg at de sokkene der er mere nyttige enn de jeg fikk til jul.. de har jeg slitt ut hælen på allerede. for no tull! så selv om farvene på disse kanskje var litt heftige enn de vinrøde jeg fikk, så skal tross alt tjukklæstan holde lenge!
  er dere klar for stormen? ;)

  SvarSlett
 6. Så kjekt å ha noen par, en får virkelig ikke nok av ullsokker. Synes det var deilige, skarpe farger :D

  SvarSlett
 7. Jeg synes de var fine :) Noen ganger er "læsta bare læsta" - rett og slett. Disse hadde jo spreke farger i tillegg, og ser varm og god ut.

  Det hvite tykke skjerfet du har strikket er forresten skikkelig fint! Jeg fikk lyst på et sånt et :)

  SvarSlett
 8. Kjempefine sokker! Har ogsaa planer om aa strikke noen tjukke sokker snart (for foerste gang), likte fargene paa dine godt, jeg! =)

  SvarSlett
 9. Hehe, sant, de man ikke er så fornøyd med forsvinner aldri. Ikke blir de slitt ut heller. Men når det er sagt, så synes jeg dine var veldig fine! Men så liker jeg masse farger, da :)

  SvarSlett
 10. De så kjempegodt ut! Har en og en halv sokk i det tynne garnet til Regia klar... kanskje den siste lesten må rykke opp i køen av uferdige prosjekter så jeg får den ferdig?

  God uke til deg!

  SvarSlett
 11. Åhhh, Mustafas kiosk er en skøøøn bog. Fine sokker.

  SvarSlett
 12. ;o)))) Syntes sokkene var kjempeflotte...liker litt fargerikt til barn;o) Og den boka tror jeg jammen vi må anskaffe ;o)

  SvarSlett
 13. Disse var kjempefine!! Du er bare så utrolig krativ. Får du ikke murring i hendene? :-)
  Her i huset får vi heller aldri nok tjukksokker.

  SvarSlett
 14. Synes de var kjempeflotte jeg! Elsker masse farger, da blir man liksom ekstra glad! Følger med på bloggen din, og er imponert over alt du strikker..du er en skikkelig inspirasjon! Og, derfor har jeg gitt deg en award på bloggen min:)

  SvarSlett
 15. Synes de var veldig freske jeg! Lett å finne i barnehagen også hvis de skulle ta seg en liten tur utenfor hylla :)

  SvarSlett
 16. Jeg er virkelig imponert over alt du får til - jeg synes sokkene ser riktig så flotte ut, de fineste hverdagslestene jeg har sett :-)

  Jeg har gitt deg en AWARD på bloggen min: Jeg setter virkelig pris på siden din!

  :-) Jannike

  SvarSlett
 17. Jo visst ble det vel kjempefine sokker!

  SvarSlett
 18. Synes du lager utrolig masse fint, og gir deg derfor en award:)

  SvarSlett
 19. Det er gode sokker det der. Fordelen med det garnet er at de færreste har akkuratt de samme, og de forsvinner ikke så lett. Jeg likte de jeg.

  SvarSlett
 20. Takk for tips om Mustafas kiosk. Barnehageansatte blir også litt lei innimellom ;-) Fant også mange fine bøker av Gro Dahle på biblio. Anbefales de også!

  SvarSlett
 21. Takk for tips om Mustafas kiosk. Barnehageansatte blir også litt lei innimellom ;-) Fant også mange fine bøker av Gro Dahle på biblio. Anbefales de også!

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.