15. januar 2010

Snøugler

snøugler
Sønnen fikk seg uglevotter, og siden da har jeg hatt lyst på uglevotter til meg selv også. Muffin foreslo at jeg kjøpte meg noe restegarn, siden jeg hadde brukt opp restegarnet til podens votter, og da jeg hadde feilberegnet mannens helt enkle genser i garnforbruk, så var det plutselig restegarn å bruke.
Telles hele nøster som restegarn, forresten?
Halvannet nøste med Peruvian i grått på pinne 2,5, og voila! Mor og sønn matcher, mine i en snøugleversjon. Knappeøynene er prøvetygd og godkjent av sønnen, det er noe av det fine med knappedekorasjoner, at de kan tygges på når man tenker hardt.

12 kommentarer:

 1. Fine!!

  Jeg er i vottemodus for tiden jeg også, og i restegarn-bruk-opp-modus... Men siden restene stort sett består av mindre enn hele nøster, holder de knapt til mine store strikkenever. I alle fall ikke uten å ty til spenstige fargekombinasjoner... (o:

  SvarSlett
 2. Je teller hele nøster som restegarn, så lenge de er igjen fra et arbeid/prosjekt. De uglene var jo kjempe-sjarmerende :)

  SvarSlett
 3. Kjempe stilige :D Jeg teller hele nøster som restegarn slik som Jordmor-Hanne om de er igjen fra et annet prosjekt :)

  SvarSlett
 4. Sjarmerende ugler:-) Her er det ikke blitt en eneste vott i vinter, fant ut at både jeg og ungene har flere enn vi egentlig trenger. Mulig jeg må lage noen selbuvotter da, bare for moro skyld:-)

  SvarSlett
 5. Kjempefine votter! Driver med vottestrikk selv og har også tenkt på å pynte med fingerheklet pynt. Det jeg ikke helt skjønner er hvordan du syr det fast. Har prøvd uten å lykkes. Det er sikkert et dumt spørsmål men.....

  SvarSlett
 6. Restegarn er vel hva man gjør det til selv? In the eye of the beholder eller noe;)
  Kjempekule votter er det nå uansett! Vel strukket!=D

  SvarSlett
 7. Jeg har noe til deg i bloggen min:)

  SvarSlett
 8. Oi, de var da utrolig stilige! (Jeg skulle ønske jeg kunne strikke!!!)

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.