27. oktober 2009

Søttitallskameratene

søttitall?
Jeg strikket og svettet over Daisymaskene på Høstvesten fra Pickles. Utrolig hvor mange ganger en skal snurre rundt den tråden før man kan gå videre til neste maske, og hver omgang med Daisymasker er som et vondt år når tråden splitter seg.
-Det var sinnsykt søttitalls den greia du lager nå! kommenteres det fra sidelinja.
-Neida, det er ... eh... ikke det, det er hipt. Se så kule farger sammen.
-Den der skrikeoransjen gjør hele greia søttitalls.
Så da mistet jeg litt piffen, og kjente litt på at den lille stemmen sånn i bakhodet hadde stadig sagt at det mest av alt lignet en sofapute fra søttitallet, og jeg hadde overkjørt den med at -neida, det er så kul teknikk, at det blir stilig! Den lille stemmen forsatte med å insistere på at mottager driter i kul masketeknikk, fargene ser du før teknikken, så det så. Jeg prøvde å overbevise lille stemmen om at de andre versjonene jeg har sett var dritkule, men lille stemmen hevdet at det ikke var et gyldig argument, særlig siden mottager ikke har sett de andre, og det gjør heller ikke saken bedre å få en sofaputevest når det finnes kulere versjoner.
Og vips- en UFO er produsert. Dette er en barselgave, og mottager er IKKE søttitallsfan. Så da må jeg i tenkeboksen, gitt.

20 kommentarer:

 1. Bytte ut den orange med en lysere lilla?Eller en sjokkrosa? Mønsteret er ihvertfall morsomt. Har ikke prøvd det enda, men det frister.

  SvarSlett
 2. JEG synes den var knalltøff! Det er min mening. Hadde blitt fra meg av begeistring for en slik barselgave. Men så er jeg jo 70-talls-sofapute-typen da. Men du er jo kommet så langt nå. Kan ikke gi opp da! Selv er jeg veldig dårlig på å "strikke bakover" (kan ikke rekke opp og ta opp masker, må rett og slett strikke bakover når jeg skal rekke opp), men å rekke litt opp og bytte ut ei farge burde jo gå bra, eller? Eller så kan du selge den? Spare den til barselgave til noen som er 70-talls-sofapute-typen?
  Knalltøff synes jeg den var ihvertfall!

  SvarSlett
 3. Jeg har akkurat bestilt lilla, hvitt og oransj Pickles-garn til den samme vesten, og må si at jeg synes det var en knalltøff fargekombinasjon! Okei, litt søttitalls, men det er det vel ikke noe galt i?

  Hilsen 79-modell! ;)

  SvarSlett
 4. Jeg synes fargene var rå stilig jeg :D

  SvarSlett
 5. Elsker den, synes ikke den er særlig 70-talls. Tror nok moren vil komme til å like denne, så ikke la deg påvirke av stemmer fra andre hjørner av huset ;)

  SvarSlett
 6. Nå er jeg stor fan av 70-tallsfarger, men jeg er kanskje ennå mer fan av å å lytte til magefølelsen, så mitt forslag er å rekke opp til det brune og lage ei runde med de fantastiske monstermønsterne dine. Det blir flott barselgave det!

  SvarSlett
 7. du kan jo alltids overhøre sånne små stemmer og heller bare kose deg videre med den knallfrekke fargekombinasjonen :) jeg digger 70- tallet :)

  SvarSlett
 8. Synes den er skikkelig lekker eg!!! Men så er eg vel ikkje den rette til å snakke om fargekombinasjoner (siden mine ting stort sett blir heilsprøe heile tida..)

  Strikk den ferdig, og gi den til nokon andre :)

  SvarSlett
 9. I feel your pain.. Synes dog det så veldig fint ut, men jeg får ikke helt teken på den daisystrikkinga, jeg. Veldig mye snurring, som du påpeker.

  SvarSlett
 10. Jeg strikket min i helgen, men har ikke tatt bilde av enda. Jeg tror jeg jukset litt med den snurringen, for helt likt er det ikke og når jeg tenker meg om, så tror jeg kanskje at jeg bare tok et vanlig kast... Jaja, Julie skal bli fornøyd likevel.

  Jeg har forresten sår på fingeren enda, etter å ha dyttet pinnen gjennom masker.

  Din versjon var knalltøff, ikke gjør noe med den!

  SvarSlett
 11. Hmm....
  Må kanskje revurdere Daisy-mønsteret?? Leste oppskriften, men ble betenkt allerede da!
  Men din blir jo så flott!!

  Lykke til videre med mønsteret!

  SvarSlett
 12. denne er jo kjempe tøff ikke la den bli en ufo,og fargene er jo kjempefine:)

  ha en kjempefin dag!!!

  SvarSlett
 13. aiaiaiai
  denne var vanskelig
  ikke for at jeg ikke liker den, tvert imot, og jeg er også 70-tallsdigger

  merkelige mennesker som ikke liker sånne farger dah;-P

  SvarSlett
 14. på den tredje side synes jeg ikke det er så innmari søttitalls. Det mangler grønt;-)

  SvarSlett
 15. Jeg synes den ser utrolig kul ut! Liker fargekombinasjonen veldig godt jeg. Synes den fortjener å bli gjort ferdig :)

  SvarSlett
 16. Jeg synes den var kul! Men jeg er desverre ikke noe potensielt barselgaveoffer heller da, så da tells nok ikke min stemme=P
  Men vestene blir sykt kule da! Digger mønsteret.
  Forresten. Når du ikke bor nordpå, hvor i landet hører du egentlig hjemme da???

  SvarSlett
 17. Tusen takk for brev. Det gikk jo knallfort over atlanteren! Nå skal jeg tegne og telle, så får vi se hva jeg får til :)

  SvarSlett
 18. Kjempekul!
  Og alt det lilla du har strikket er kjempefint!
  Blir veldig inspirert!

  Siri:)

  SvarSlett
 19. Den er utruleg stilig så ingen grunn til å vera i tenkeboksen lenge. Kjør på!!!

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.