5. juli 2009

Monster på meitaien!

monstersmileull
Enda en forberedelse til septemberbabyens ankomst, det har ankommet en ny meitai i posten! Smileull og jeg ble kjent da vi fikk hver sin gutt samme sommeren for tre år siden i Oslo, og siden den gang har jeg vært stor fan av kreativiteten, skaperevnen, fargesansen, humoren og stilsikkerheten og ikke minst bloggen hennes.
Egentlig har hun sluttet å sy meitaier, så da jeg fikk tilbudet om å få sydd en monstermeitai, så slo jeg til!

detalj fra panelet
Detalj fra panelet, sjekk monsteret !

prikkete smileull
Baksiden er  polkadotter, og stroppene er i cordstoff. Rundt panelet går en ramme med rød kroklisse, jeg ble nostalgisk, det minner meg om klærne mamma sydde til oss da vi var små. Skuteren er rester av skuterstoffet fra Etsuko Furuya, som ellers har mange flotte stoffer, om jeg noen gang finner ut at jeg skal børste støv av symaskinen.

bærebilde i uke 28
Og en 14 kgs gutt på ryggen i 7.måned  (28 uker nå) er ikke så tungt når man har en  god og stødig meitai!
Dette er utrolig flott håndarbeid, lekkert gjort, og utrolig stilig  monster brodert på  med symaskin.  Veldig, veldig glad og gleder meg til å bruke den masse til høsten!

koseklut
Med i pakken la en liten ekstragave til frk september.  En fikleklut! Perfekt for babyer som ofte bruker timesvis på å studere teksturen og smaken på merkelapper på leker og tøy.  Moro med Devoldmerke på, har du  hemmelige forbindelser, Smileull?

7 kommentarer:

 1. Ååååå, misunnelig!!!!

  SvarSlett
 2. Det var en flott Mei Tai, og det måtte jo være monster på den :) Utrolig flott gave, den fiklekluten. Tror at mageboeren din vil elske den!

  SvarSlett
 3. Noe så fantastisk!!! Digger den! Den er helt rå=D Heldiggris!

  SvarSlett
 4. Å, den var skikkelig herlig!

  Og fikleklut er genialt. Tror det var vaskelapper som var mest populært på samtlige av Hespetre Jr.s leker i flere måneder.

  SvarSlett
 5. wow den var utrolig fin og ikke minst stilig. Har hørt rykter om at de meitaiene skal være helt fantastisk. Heldiggris. God sommer.

  SvarSlett
 6. Hohoi! Har jeg ikke svart på dette innlegget, da?!!! :-D Det er klart jeg har hemmelige kontakter på Devold. ;-) Det vil si, hemmelige er de ikke, det er familiære bånd til nåværende eiere som gjør susen, og for mange år siden var jeg en tur oppe på loftet og fikk lete i det gamle knappelageret sammen med mamma. Enorme mengder skatter, der skulle du jammen vært! Nå er det dessverre ikke mye igjen av rot og skrot å lete i, men mye er tatt vare på på museet som du må stikke innom om du skulle være på Sunnmøre en gang! :-D Og forresten: Kjekt at du likte monster-smileullen! ;-) Takk for hyggelige ord!!

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.