12. juli 2009

Glam!

Strikkeglam
Det hersker glitter og glam i utstyrsverdenen for tiden.  Nå smitter det visst over til utstyrsparken min også.  Jeg hadde et gavekort på Husfliden som har ventet på å bli brukt, og som jeg innså at jeg hadde så mye garn at jeg kanskje heller skulle kikke på noe annet enn garn - host. Så da ble det strømpepinnesett fra Knit Picks. Jepp, de er gode, jeg innrømmer det. Akkurat passe i spissen og glir greit, men må de være så fargesprakende? 
Så var jeg dum nok til å bli medlem i en hobbyklubb igjen siden jeg hadde lyst på heklenålssett (selv om jeg omtrent aldri hekler) og noen velkomstbøker, montro om jeg klarer å avbestille  i ett år? 
Og så strikker jeg for tiden en koloss i Eskimogarn og hadde ikke tykke nok  lyktestolper å strikke med; pinne 7 og 8! Riktignok er det Addipinner, mitt favorittstrikkepinnemerke, men Addi - måtte plastpinnene ha gullglitter og bobler inni? Jeg kikket vantro på pinnene da strikkebutikkdamen fant dem fram, hun mente at de fleste syntes de var  stilige.  Jeg er visst sær.

4 kommentarer:

 1. Du er ikke den eneste som er sær! Det eneste jeg ikke liker med knitpicks-pinnene mine er fargen. Men *glitter*? Tvangsprinsessifiseringen har tydeligvis gjort sitt inntog også for voksne strikkedamer.... hjelp!

  SvarSlett
 2. jeg skal hekle gulvmatter med mattefiller og hadde ikke heklekrok størrelse gigant jeg heller.. heh. min har gullglitter inni. Så nei, du er nok ikke den eneste som kan ha seg spart for slike farverike ideer! ;)

  SvarSlett
 3. Jeg fikk en glitrende heklenål da jeg bestilte på nett i fjor, og var ikke spesielt fornøyd. Det er jeg heller ikke med fargene på Knit Picks strikkepinnene - så om du er sær så er vi to ...

  SvarSlett
 4. Eg likar best ordinære bambuspinnar, eg...

  Sånne glitterstrikkepinnar kjøpte eg inn til jobben. Ungdomsskulejentene elska dei:)

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.