13. juni 2009

Gaaah! It's alive!

død katt
Jeg tror ikke det er så uvanlig å ha en liten pose  med  prosjekter som man ikke helt klarer å kvitte seg med, for det kan jo være at de bare kan fikses litt på, så blir det bra igjen? 
Dominokysen  ble til for en stund siden, og har ligget i en pose og samlet irritasjon, for ideen er grei nok, men i mitt garnvalg og strikkefasthet hadde den passet en femåring, og det er få femåringer som synes hjemmestrikka kyser er en del av basisgarderoben. 
Så da jeg fant den igjen, kom den glitrende ideen om å tove bort den dårlige samvittigheten, og gi plagget en ny sjanse. Sen fredagskveld startet vaskemaskinen med lua i, og rundt midnatt fant jeg en død katt der jeg hadde sist sett en lue. 
Ikke bokstavelig altså, men lua er nå i rett størrelse (under ett) og hvis du liker luer som ser ut som er laget av et flådd katteskinn, så er dette altså  lua for deg. 
Beklager lue,  neste holdeplass er søpla.

8 kommentarer:

 1. He, he... Ikke det lekreste jeg har sett på bloggen din, nei!

  SvarSlett
 2. Merete, Merete, bloggen din heter vel ikke monster for ingenting...he he! Godt at du ikke er ufeilbarlig synes nå jeg. Mye fint på siden din, stor inspirasjon!

  SvarSlett
 3. *fnise*


  Forresten - du har ikke prøvd å børste den litt, da? Kanskje den ser bedre ut etterpå...? =)

  SvarSlett
 4. Nå lo jeg godt:)) Søpla er nok den rette plassen for denne...
  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 5. "Flådd katteskinn" hehe
  Ja du er jo tøff som stiller dine flådde skinn til allmen skue, her hvor jeg holder til lurer man dem diskret i søppeldunken etter at naboene har slukket og lagt seg.

  SvarSlett
 6. *knis* (sorry, men det er dårlig med annet enn fnising fra min side nå)

  SvarSlett
 7. he he utolig morsom lesning...og ja det kunne ligne restene av en katt...

  SvarSlett
 8. Hehe, jeg vet ikke om det er slemt å le ;) Min dominolue ble også stor nok til en femåring, og ligger et eller annet lurt sted jeg ikke vet hvor er. Ideen er i det minste god, jeg vet ikke om resultatet ble like godt..
  Du hadde forresten rett, det er wow som har tatt meg ;)

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.