9. mars 2009

Noe til store, noe til små

søsken

Som overskriften sier; her er noe til store og noe til små.

To-og-et-halvt-åringen insisterer på at han er stor gutt, så han faller innefor kategorien stor i dette tilfellet. Min mor har strikket genser til ham, og det er stas! Jeg strikker jo så mye selv at det sjeldent vanker strikkegaver til husholdningen. Derfor setter man ekstra pris på det, tenker jeg . Genseren er en bestefarstrøye fra Strikk til Nøstebarn i str 4 år, siden han har så mange toårsgensere (luksusproblem).lastebiler

Knappene ble mer enn godkjent, alt som finnes av kjøretøy er for tiden en stor favoritt, så at det gikk an å ha lastebiler som knapper, falt i smak.laaaang kropp

Selv bidrar jeg med en body til septemberbabyen. Galadriel kom med et tips om å strikke Baby i rib, og forlenge den til body med knepping nede, og som sagt, så gjort. Det gikk superraskt, og jeg håper den blir brukt mye. Duo med ull og silke igjen, undertøy er best når det ikke klør. Jeg brukte Baby i rib sin oppskrift, og omslagsbodyen fra Myk Start som utgangspunkt for fellinga til ben nede. Hele herligheten veier 35 gram, smått, smått!

14 kommentarer:

 1. nydelig liten body, blir nok herlig til lillebabyen!

  og klart strorebror er stor! flott genser, lastebilknapper jo et must!

  SvarSlett
 2. Å, så lekkert! Men jeg har ikke noen små på gang(og håper at barnebarna lar vente på seg enda i minst 10 år!!!)Det går jo an å samle ideer...;-D
  Stilige knapper, skjønner godt at han er fornøyd!

  SvarSlett
 3. Supersmart med baby-i-rib-body!!
  Tror jeg skal prøve meg på denne... =)

  SvarSlett
 4. Så søtt!!!

  Ellers syns jeg den nye headeren din er så fin - den er litt skummel, men den skremmer ikke bort meg!

  SvarSlett
 5. Knallfin genser og supersøt liten body! =)

  SvarSlett
 6. Så søte klær både til liten og stor. Her i heimen får vi aldri strikkede gaver, siden alle tror at jeg strikker nok selv, men det er jo så stas å få slikt :) stilige knapper forresten, ha en fin kveld.

  SvarSlett
 7. Supersøt strikk!
  Lastebiler er tingen ja, de var flotte!
  Og den barselgavejakken, mmm må prøve å strikke selv!

  :)Siri

  SvarSlett
 8. Flotte og lekkre plagg :-)
  Ha en flott dag :-)

  SvarSlett
 9. Så koselig det øverste bildet var. Flotte strikkeplagg var det også.

  Jammen er det godt å kunne gjøre NOE fornuftig når man er kvalm og inmobil, du strikker masse fint. Jakken med kylling og epleknapper var helt nydelig.

  Håper formen bedrer seg snart. *klem*

  SvarSlett
 10. Kjempe flotte plagg. Falt spesielt for mormors "bestefar trøye" ha-ha. Vet du hva slags garn og fargenr hun har brukt? Utrolig nydelig farge!!!

  SvarSlett
 11. Mima: hun har brukt Askeladen totrådsgarn, dvs garnet som selges på Nøstebarn. Det er den mørkeste grønne av grønnfargene dehar.

  SvarSlett
 12. Herlig body, og bestefarstrøyen er veldig flott. Det er veldig kjekt å få hjemmelaget selv om man lager selv - det er jo så (altfor) mye å strikke der ute i verden!

  SvarSlett
 13. Så deilig både genser og body ser ut! Morsomt at du grep idéen om body-i-rib - sikker på at den kommer til å falle i smak! Lillesøster sin har vokst med henne, og hadde hun ikke vært i ferd med å vokse ut av bleiene sine, tror jeg den kunne brukes neste vinter også....

  SvarSlett
 14. Flotte plagg til liten og stor! Kule knapper :o)

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.