25. januar 2009

Hvileprosjekt

babyladder


Ikke så overraskende, så har jeg stort sett noe på pinnene hele tiden. Akkurat nå pusler jeg med tanken på genser eller jakke til voksen, men klarer ikke helt bestemme meg om jeg gidder strikke masse vrangmasker i jakka, eller om det er en annen genser som skal få komme foran i køen?

Da er det godt med hvileprosjekter. Babysokker kommer alltids godt med til barselgaver, og denne modellen sitter visstnok godt på foten, i motsetning til mye av sokkeoppskriftene jeg har vært borti. Trikset med at de sitter godt på er lengden på skaftet av sokken, trur eg, men nå er jeg ingen ekspert på området. Noen innspill?

Jeg har brukt Knitgirls oppskrift og rester av Lucca tweed på pinne 2 1/2. Morsom oppskrift, bare litt mye tråder å feste til slutt.

11 kommentarer:

 1. Søte :)
  Men bra med advarsel om mange tråder å feste - noen av oss er litt allergiske mot det ;)

  SvarSlett
 2. Supersøte små "ladder", da! =)

  SvarSlett
 3. Kjempefine babysokker. Har ingen erfaringer med dem fra før, men har hørt andre si at de har kjempeflott passform for en liten babyfot.

  SvarSlett
 4. Hm, er vel ikke mer enn to ender per sokk? Vanskelig å komme under det...har strikket mange par og de blir godt mottatt, og mye brukt!

  SvarSlett
 5. Kjempeflott blogg du har! Jeg blir inspirert! Venter mitt første barn når som helst nå, og skal prøve tøybleier. Har allerede strikket opp ullbukser i Nøstebarngarn og oppskrift, men Turtlebutt.buksa var uendelig mye sprekere! Men jeg har litt vegring mot engelske oppskrifter, var denne oppskriften lett å forstå? Tror jeg skal strikke et par babysokker av denne typen også. Jeg er en sucker for gode babysokkoppskrifter!

  SvarSlett
 6. Hvilket garn bruker du forresten på turtlebutt-buksa? Har lanolin jeg kan sette inn garnet med... Fritidsgarn er det alt for tykt? Må jo være litt tykkelse på garnet skal fungere...

  SvarSlett
 7. Søte små sokker! Forresten: du snakker om å starte en voksen genser evn. Jeg kunne tenke meg å strikke nøstebarn sin tunika til meg selv. Kanskje det hadde vært en ide til deg? Tunikaen er jo så fin:o)

  SvarSlett
 8. Jeg kan ikke fatte eller begripe hvordan du fikk mange tråder å feste på de sokkene? Jeg har strikket mange par og aldri fått mer enn to stumper å veve inn? Kjempesøte ble de i alle fall, og ja de sitter veldig godt på foten.
  Forresten ble den uglejakken også griselekker, akkurat som alt det andre du lager og presenterer for oss kikkere her inne på bloggen.

  SvarSlett
 9. Hei igjen... Et spørsmål til ang Turtlebutt. Har kjøpt opskrift og garn (Peer Gynt) i dag og satte i gang å strikke. Den er jo utrplig kul, men ser den rar ut når ungen får på klær? (Tenker på rillene man strikker i kontrastfarge, om de vises godt utenpå klær?) Og lurer på en ting til... De to maskene man tar løst av, når man skal strikke de igjen, bør de strikkes litt stramt eller så løst som mulig? Jeg strikket de veeldig løst, men lurer på om det blir litt for lite skilpaddeform på rutene da... :)

  SvarSlett
 10. Fin bruk av restegarn. :)

  Det ligger en utfordring til deg i bloggen min.

  SvarSlett
 11. Hei! Kul blogg! Eg har og strikka dei babysokkane, dei er veldig søte! Og så såg dei så gode ut at eg har strikka dei litt større og med dobbel tråd til meg sjølv. Det vart verdas beste tøfler! Og ja, dei sit godt på foten:-)

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.