16. januar 2009

Bleiestim

IMG_3228

Jeg er på bleiebuksekjøret. Hjemmestrikka barselgaver er stor stas å gi bort (forhåpentligvis å få også) og man vrir gjerne hodet for å lage noe spesielt til mottager. Denne gangen er det Grooo fra nettbarselgruppa mi som har fått nummer to, og har planer om å teste tøybleier og la ubetenksomt igjen en kommentar i bloggen om at det hadde vært kjekt å få hvis jeg strikket for mange. Det lønner seg tydeligvis å legge inn bestillinger, for her ble det levert to ulike, begge strikket i det jeg hadde igjen av Bjørnegarn fra Sjølingstad, lanolinisert og greier.

Den til venstre er Curly purly som ligger som gratismønster på nett, den andre er bleiebuksa fra Myk Startboka. Spennende å se hva som funker i passform osv. I tillegg sendte jeg med leggvarmere, siden Grooo er bærefantast, og leggvarmere er kjekke for beina i feks meitai.

10 kommentarer:

 1. Heisann!
  Har fulgt bloggen din ei stund, men vært sparsom med kommentarer. Men nå tenkte jeg å berømme deg for en flott blogg med mye inspirasjon. Er også utdannet farmasøyt, men for tida i fødselspermisjon. Mye tid til å strikke og surfe på nettet. Herlig! Neste prosjekt er leggvarmer til minstegutten som ikke må fryse på beina når han bæres. Her i Tromsø kan man bruke slike hele året...
  Ha en god dag videre!

  SvarSlett
 2. Lanolingarnet fra Sjølingstad er ikke lanolinisert, det har beholdt det naturlige lanolinet fra sauen. Det vil si at det vasket uten såpe. Et ekte naturprodukt altså:-) Veldig fine bleiebukser!!

  SvarSlett
 3. Curly Purly! Curly Purly!

  *fanklubb*

  SvarSlett
 4. Magnus og jeg er veldig fornøyd med disse bleiebuksene :)
  Den til høyre er perfekt i størelsen, den til venstre er fortsatt bittelitt stor men fungerer supert den og.
  Har veldig lyst til å prøve strikke en lang bleiebukse selv snart, har sett en oppskrift som ligner veldig på den til venstre og som har lange bein, kanskje jeg klarer?

  SvarSlett
 5. Ah, kjente modeller. De ligner i alle fall på noe jeg strikket for eh, snart 14 år siden. Greit å se bleiebukser i naturhvitt også, det er jo så mange morsomme varianter i alle regnbuens farger å se rundtomkring. Fin gave det der!

  Ha en fin helg. :o)

  SvarSlett
 6. De ser deilige ut! Tenk om de er så behagelige at ungen ikke gidder å slutte med bleie noensinne?
  I dag hadde man trengt lange ullmamelukker her i polarlandet, det er iskaldt og vind. Hils guttan og ha ei fin helg fortsatt.

  SvarSlett
 7. Må bare kommentere KnitMeter'et, det var jo helt fantastisk. :D

  SvarSlett
 8. Du har fått en kreativ blogger award av meg. Du kan lese hvorfor og hente den i bloggen min! Ha en fortsatt fin dag! :-)

  SvarSlett
 9. Jeg har en liten hilsen til deg i bloggen min! Ha en fin uke! Hilsen fra Krisztina

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.