7. desember 2008

Amazons ønskeliste

Det er sikkert flere enn meg som ønsker seg fiberrelaterte julegaver, og her kan jeg komme med et lite tips hvis giver tør handle på Amazon. Amazon har laget en ønskelistefunksjon som jeg likte godt, for meg har det fungert som en huskeliste over bøker jeg har lyst på og som jeg evt kan bestille hvis jeg allikevel skal bestille noe mer derfra.

Så skjønte jeg at denne lista kan legges som public, dvs at andre kan søke opp hvilke bøker du liker, og det er jo kjekt for en biblofil strikker! Så her er min ønskeliste til jul.

My Amazon.com Wish List



7 kommentarer:

  1. Hei Merete,
    Ser du og jeg har noen ønskebøker felles! Jeg visste ikke at jeg kunne la den være public, så det får jeg sjekke, men alle dine ønsker er medium, det må du jo rette på, for det er vel noen av bøkene du ønsker deg MER enn andre? Det gjør i alle fall jeg! Lykke til, håper noen er modige nok!

    SvarSlett
  2. Jeg falt pladask for Heere Be Wyverns, vi deler smak ganske ofte!

    SvarSlett
  3. Jeg utfordrer deg til å skrive anti-ønskeliste - i bloggen min. Hvis du vil, så klart.

    SvarSlett
  4. Opphavet er ikke så teknisk avansert, men mamma er glad for gaveønskeboktitler på SMS. Strikkebøkene får jeg da ferdig lest, hihi!

    SvarSlett
  5. hei! IMPONERT! (over bloggen). Jeg tror jeg skal begynne å strikke for alvor, jeg..christina

    SvarSlett
  6. Tipstips! Titt her!
    http://sommelig.blogspot.com/2008/12/till-alle-strikkere-som-leser-bloggen.html

    Noe for deg selv om du ikke bor i Oslo?

    SvarSlett
  7. Måtte bare inn og kikke på ønskelista di, der var det mye man kan ønske seg. Det får jeg tenke på neste år! Ellers er det vel snart januarsalg? (håper jeg) god helg til deg =)

    SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.