3. desember 2008

7 ting

Smileull har sendt utfordringen om å fortelle sju ting om seg selv. Jeg prøver iherdig å komme på noe. Så her er noe løsrevet fra livet mitt, som faktisk består av mer enn barn og strikkepinner.

1. Jeg synes øyeskader er noe av det ekleste som finnes på film. Greit at skuespilleren faller ned et stup og brekker en arm eller fire, men får han en pinne i øyet, er av-knappen rett i nærleiken.

2. Jeg hater å legge på laken, derfor foreslår jeg alltid at vi skal skifte sengetøy sammen, og lakenet er tilfeldigvis hans jobb.

3. Hovedfaget mitt var å rense proteinkinaser fra spermier, i håp om at vi kunne legge grunnlaget for en mannlig p-pille. Vi må vente noen år til, dessverre.

4. Jeg samler på fuglegrafitti fra Oslo. Nå som vi har flyttet, så er det litt vanskelig å utvide samlingen, men håper å finne noen neste gang jeg er på besøk.

5. Jeg er dårlig til å snike meg innpå folk, fordi de hører fnisingen bak sofaen lenge før det overraskende angrepet. Tar gleden på forskudd, og spolerer hele greia. Sønnen har arvet kan-ikke-snike-innpå-genet.

6.Jeg er en frysepinn som bruker votter fra september til starten av mai, selv om jeg bor sørpå.

7.Jeg har vært spilljunkie siden Commandore 64-tiden på åttitallet, men nå har strikking overtatt. Savner World of Warcraft-gjengen vi spilte med, men det var litt tungvint å raide og amme samtidig. (Det skulle de ha visst...) Edti: øøøh, jeg har sluttet å amme nå altså, men spillysten er laber for tiden.

Utfordringen om å fortelle sju løsrevne ting om deg selv går videre til:
mammadragen
Unsepuns
hespetre

Føl fri til å ta utfordringen eller ikke, desember er travle for oss alle.4 kommentarer:

  1. Hehe. WoW er farlige greier, man kan bli så alt for hekta :P Jeg måtte også legge det på hylla da jeg gikk med knøttet, rett og slett fordi jeg var redd for å bli irritert på han fordi jeg ikke fikk spillt (spilt?) etter at han kom :S Hehe!

    SvarSlett
  2. Flere som liker wow, ja.... det er litt tidkrevende, men jeg spiller litt av og på... har et par single venner jeg spiller med innimellom, men det blir nok ikke noen raids på meg :-) Visste du forresten at www.ravelry.com har en egen gruppe for wow spillere?

    SvarSlett
  3. Jasså, du er også en wow'er. Eller en forhenværende? Sånn ca to uker før pcen min gikk til helvette ble jeg invitert til 10 dagers gratis spill, og kjøpte to måneder i tillegg.Føler litt at hele universet er i mot meg nå, det er til tider grusomt å må bruke tiden på noe nyttig istedet for instance med de store gutta ;)

    SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.