5. november 2008

Remember, remember the fifth of november

høststrikk
Britene feirer Guy Fawkes-dag, og jeg feirer min egen. Idag har jeg inkassert et par skistaver fra en kollega (reinspikka mobbing, siden jeg i tolv år har brukt en ødelagt skistav som grunn for å ikke gå på ski) og løfter om fritt valg av strikkebok fra Amazon fra husets innvånere. Poems of color står øverst på ønskelisten, og flaks for husbonden så er den nettopp kommet i nytrykk.

Dagens spørsmål; når man bruker New Yorkgarnet sitt, har strikket to ermer, en bol og skal starte på raglanfellingen og SÅ MANGLER GARN, bestiller man da fra USA? Kaster det i veggen? Skuler stygt? Strikker med en annen farge? Feller av, og insisterer på at siste trend i ettåringsgensere er genserermer og bol teipet sammen?

14 kommentarer:

 1. Allerede gjort det på boden, men jeg sier det igjen: gratulerer så masse med dagen, håper det ble en riktig så fortreffelig dag! :-)
  (og ja - man bestiller mere garn.. ;-))

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dagen :) håper du har hatt en fin dag da :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med dagen! :) Man bestiller selvsagt garn fra junaiten. Selv om ideen m teip også var tidig... hihi.

  SvarSlett
 4. Håper du hadde en fin dag i går, og du må da så klart bestille mere garn;). Må si at jeg har smilt for meg selv her jeg sitter etter å ha lest de herlige kommentarene dine under hvert bilde - fortsett slik du.Ha en fin torsdag.

  SvarSlett
 5. Gratulerer med dagen!!

  Det er klart at du bestiller ekstra mye garn (for sikkerhets skyld). Kan ikke risikere at arvingen blir ertet for mors scotch tape-felling, heller!

  SvarSlett
 6. Gratulerer med dagen i går! Håper du hadde en fin dag, på tross av garnmangel.. Og ja, om du liker resultatet av genseren så langt, så bestiller du selvfølgelig mer garn :-)

  SvarSlett
 7. Gratulere ein dag for seint...

  Eg gler meg til å sjå den ferdige genseren, for du må jo bestille litt meir. Også litt til vottar og luer og slikt.

  SvarSlett
 8. Jeg hepper også på mere garn.
  Tillykke med dagen:-)

  SvarSlett
 9. Vel overstått - og selvfølgelig skal du bestille mer garn til genseren. Og kanskje litt ekstra på kjøpet, hehe.
  PS: Tusen takk for boka!

  SvarSlett
 10. grattis med dagen litt sånn på etterskudd!!!

  SvarSlett
 11. Nei, nei, nei!
  Du tenker for deg selv: "Jeg kan ikke bestille mer garn nå, det er å gå alt for langt. Jeg bør heller bruke pengene på minn kjære mann."

  SvarSlett
 12. Gratulerer med overstått!
  Synd at du gikk tom for garn... Det er en nydelig farge. Tror nok jeg ville prøvd å bestille mere garn.

  SvarSlett
 13. Etter så mange flotte tips om bestilling av mere garn, er jeg skikkelig spent nå; Har du bestilt mere garn? Er jo skikkelig synd om du ikke får ferdigstilt den flotte genseren med originalt garn ;-)

  Lykke til

  SvarSlett
 14. Enkelt, men bestiller mer garn og selvsagt litt ekstra for man kan jo gå tom igjen... Men alt dette er selvsagt etter at du har kastet det i veggen, skult stygt på et, bannet høyt og krevd å få garn i gave...

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.