5. oktober 2008

Storfamilieferie

feriestrikk kroatia

Tilbake igjen, etter en uke i Kroatia med storfamilien. Vi har hatt en flott tur, tskjortevær men ikke bikinivær og mye tid til strikking, siden dette var en tur med barn. Masse flotte gamlebyer, og lite turister siden vi var der nå i høstferien, og ikke om sommeren.

Jeg hadde med fire nøster garn, og det viste seg å være altfor lite. Smisket meg til et lyseblått babyullnøste fra svigerinnen, og er igang med noe egendesignet greier. Egendesignet er et fint ord for "tja, montro hva dette blir, og en eller annen gang så passer det til noen".

Dårlig beregning altså! Hadde beregnet ut fra USAturen, men hadde ikke tatt med i regnestykket at denne turen gav mye tid til strikking og at Kroatia ikke er stedet å kjøpe mer garn hvis du liker ull. Fant noe bomull, men det var pyton å strikke med.
Synes du Akryl er toppen, knall og kult, så kan du hamstre.

Hadde med to 80cms rundpinner; genialt for både store og små prosjekter. Små prosjekter med liten omkrets kan strikkes med begge rundpinnene, og så hadde jeg med mønster til prosjekter som alle kunne strikkes med samme pinnestørrelse. God planlegging, sånn bortsett fra garnmengden!

skoooo

Men sko hadde de! Tre par til meg selv (inkludert sekstitallspumps, hihihi!) og et par til sønnen, alle mine i skinn til maks 250 kroner paret.


7 kommentarer:

 1. Ser ut som du fikk bytta garn i sko so to speak! De var jo flotte da! OG billig!!!
  Teit når man har planlagt garnkjøp og blir skuffa... Men det ser ut som du fikk skoshoppa av deg skuffelsen;)

  Herlig dag til deg, gleder meg til å se neste prosjektet ditt!=)

  SvarSlett
 2. Nydelige sko!
  Men synd med garnet, får håpe du husker det til neste tur....eller vent litt, neste høst skal du være med på strikketreff jo;-D og da trenger du faktisk ikke ta med mer enn ett nøste til turen dit og første kvelden, hehe;-D

  SvarSlett
 3. Åh, så fine sko! Er det ikke typisk med garnet? Sånn er jeg også; har jeg tid til å strikke er det manko på garn og motsatt..

  SvarSlett
 4. Jammen godt du hadde med svigerinna di.. For lite garn er krise!! Eg hadde omvendt problem. Gjekk til innkjøp av ein ekstra kofffert for å få med garnet heim (ops! *glis*)

  Ha ei fin veke!

  SvarSlett
 5. På strikkemengden ser det ut som om det var en deilig ferie! Synd du gikk tom for garn, men det var noen lekre sko! :-)

  SvarSlett
 6. Moro å komme inn her! Tilfeldigvis på besøk etter å ha funnet link..
  Kommer tilbake, for her var det gøy:) Nydelige votter, og så herlig shoppehistorie fra NY.

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.