27. oktober 2008

Porom

bad hat

Tjaaa... Porom av Brooklyntweed var så innmari fin på modellen, ei pen jente med masse krøller. Litt sånn kul, posete, baggy lue, perfekt til høsten og vinteren. Særlig siden det nå per def er høst, fiklet med klokka har vi og allting. Men på meg? Tjaaaaaa...

porom hat

Beklager dårlig opplyste bilder i gangen (skulle tro jeg blogget som i starten, der er det mye rare bilder...) men det var litt for moro å ta tøysebilder. Dagslysbilder er småvanskelig, de må tas når man akkurat har spist middag og man holder på med alt mulig annet. For eksempel skulker oppvasken eller følger intenst med på Drømmehagen, barnetv for toåringer. Plottet suger.

Men myk ble den! Hadde et nøste hvitt Babysilk (bildene sier skittengul, men de ljuger) og vips! Porom på pinne 3,5. Moro å strikke, godt forklart mønster, og så er jeg litt facinert av Brooklyntweed. Synd vi ikke traff han i NY. - Hei, jeg er en av 1100 som har strikket Cobblestone-genseren din! tenker du ble overrasket over å møte meg! Regner med du leser bloggen min like flittig som jeg leser din! Hæ? Ikke det?

14 kommentarer:

 1. Ikke alltid resultatet blir som vi har tenkt nei, noen ting fungerer kun på oppstilte modeller. Du får finne en krølltopp som trenger ny lue kanskje? ;o)

  SvarSlett
 2. Tullebilder er bra! Mye bedre enn ingen bilder eller fryktelig dårlige baderomsbilder. Fin Porom. Inspirerende, faktisk. Vi får se hva som kommer først, lue eller tullebilder?

  SvarSlett
 3. *ler*
  Jeg har samme erfaring - sånne luer er innmari fine på andre, men ser rare ut på meg. Har et par nøster babysilk liggende, kanskje jeg skulle lage porom-julegaver av dem siden det ser ut til å være en bra match...

  SvarSlett
 4. - It's all in the details, sister :)

  SvarSlett
 5. Jeg synes du ser smashing ut med baggy lue, krøller eller ikke! Og innlegget må være det morsomte jeg har lest på år og dag ;)

  SvarSlett
 6. Ukas beste innlegg! Uten tvil. Når kommer boka for salg? Vil ha, vil ha ;-)

  SvarSlett
 7. Syns luen var fin, jeg da. Men kanskje litt liten? Uansett alt for hullete til å fungere som høstlue i Bergen ;-)

  SvarSlett
 8. Å, jeg så akkurat det bildet med hun pene med alle krøllene, og tenkte akkurat som deg, så stilig - men så mistenkte jeg krøllene for å være det som gjorde luen så kul. Nå syns jeg egentlig den så ganske ålreit ut på deg, jeg! Men det er ikke så lett med sånne luer...

  Deler din fascinasjon med Brooklyntweed. Fantaserer om at han bor i en eller annen utrolig grom Brooklyn leilighet som i en Woody Allen film og konstant har strikkepledd over fanget - mens han strikker på dem, selvsagt.

  SvarSlett
 9. enig med Jill...det er nok krøllene til den oppstilte modellen.... men uansett, poromen var kjempefin til deg :) generelt synes æ at luer er vanskelige og æ har nektet å bruke dem siden æ var 9 år... syntes alltid æ så ut som en dust, men når æ tenker over det - det var mye som fikk oss til å se dustete ut i 1970/80 tallet...)
  takk for tips på monsterbuksen, tror jeg strikker alt som kan strikkes og ikke begynner å tulle med maskestinga :)

  SvarSlett
 10. Den passa jo kjempefint. Brooklyntweed er jo irriterende perfekt i alle sine kreasjoner...tror ikke han er innom min blogg heller akkurat =P

  SvarSlett
 11. Nei, jeg tviler på at mr brooklyntseed er så stø i norsk... Verst for ham, for så får han jo ikke lest bloggen din!
  Syns lua er fin jeg, men litt snau kanskje? Jada, jeg har kjøpt oppskriften jeg og (som alle andre), og ser at han har brukt pinner 4 og 5 og et shetlandsgarn. Kanskje du må ha tykkere garn og pinner?
  Lurer forresten litt på strikkefastheten til Brooklyntweed - jeg skulle prøve å strikke hans Druid Mittens. Han brukte pinner 3,25, men jeg måtte - etter 4 forsøk - ned til 2,5. Da ble vottene passe brede, men rakk bare til midt på fingrene.
  Er det noe gæernt med oss nordmenn - er vi rett og slett for STORE???

  SvarSlett
 12. Fin lue - kanskje en "smule" gnien på omgangene der ;)
  Kanskje den passer bedre til poden - ikke det at den ikke passet til deg ailtså,- det har jeg ikke sagt - fnis

  SvarSlett
 13. Innimellom er det greit å ha et mindre jentehode i husholdningen også. Og bildene var jaffal gøye.

  SvarSlett
 14. Jeg har haft samme oplevelse og trævlede en Porom op igen.... jeg har heller ikke krøller !

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.