20. oktober 2008

Oi!

-Jasså? På kompliment-fisketur? spurte husbonden da han hadde lest bloggen igår.

Isåfall var det ikke meningen. Jeg hadde vel mest dårlig samvittighet for de som har gitt meg en award og som jeg ikke har gjort noe mer med, bare latt det i skuffen og tidd stille om det. Samt litt nagende følelse av at jeg holder lange enetaler, og ikke er så god på å takke pent for kommentarer i bloggen. Hva sier egentlig nettetiketten om bloggkommentarer? Skal man svare i sin egen blogg, i andres blogg, i det hele tatt?

En liten loddtrekning på random.org gav følgende resultat. *trommevirvel*Bok til Siena knit (ha! Der hadde du flaks! Hvor ofte trekker man nr 1?) og så var jeg i så innmari godt humør at det kommer noen nøster med mykt, blått silkealpakka til Tina, siden jeg tok en ekstratrekning. Send en mail med adresse til muterte@hotmail.com, så har postmannen en ide om hvor han skal dra.

Og igjen, oioioi for all respons!

8 kommentarer:

 1. "Fisketurer" er greit :-)
  Vel, litt skikk og bruk sier noe om å svare på spørsmål og om å gjengjelde en hyggelig visitt.
  Nå som en kan abbonere på svar/ kommentarer, svarer jeg enten i kommentarene eller også privat (hvis folk har tilgjengelig email). Er de ten hyggelig visitt uten sprøsmål, så prøver jeg å gå på besøk og "vise" meg hos den det gjelder.
  Men jeg rekker jo ikke alt til rett tid...

  SvarSlett
 2. *og mens jeg klemmer på den myyyke silkealpakkaen (var det forresten tilfeldig at den ble blå?;-)), så kommer jeg på at jeg ikke skal sladre til sjefen til Merete om slik bruk av arbeidspcene*
  Tuuusen takk, det var fryktelig hyggelig! :-)

  SvarSlett
 3. Det er vel lov å fiske litt av og til???
  Jeg ble så overrasket første gang jeg fikk svar på en kommentar at jeg gikk omtrent i dørken! Hadde ikke forventa det i det hele tatt. Etterhvert har det blitt til at jeg også svarer på kommentarer- ikke fra alle, for det er ikke alle jeg finner e-posten til (men da blir det ofte en tur innom bloggen deres)- men noen begynner en å "kjenne" etterhvert. Og det er veldig koselig! Bruker bare altfor mye tid til å lese blogger, og altfor lite tid til å strikke...hehe.

  SvarSlett
 4. Jeg så ikke innlegget ditt før nå, og fikk ikke være med på konkurransen, sukk.. ;-) Ang. bloggetikette så handler den vel mest om gjenvisitt? Og selv prøver jeg å svare på kommentarene i egen blogg, for jeg liker så godt å lese hele kommunikasjonen på et sted. Det blir en kjedeligere blog hvis det bare blir enveis, syns jeg.

  SvarSlett
 5. Klart det er kjekt å få bekreftelse på at andre tar seg tid til å lese bloggene våre! Gratulerer til vinnerne!

  SvarSlett
 6. Synes det er kjekt å besøke de som besøker meg jeg. Og så er det spennende å surre rundt i bloggverden, for jeg finner alltid spennene linker som fører meg videre... Her inne trives jeg godt, så jeg detter nok snart innom igjen! :o)

  SvarSlett
 7. Fisking er fint, og du har jo god grunn til det- bloggen din er kjempefin!

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.