18. oktober 2008

TAKK!


Jeg innrømmer glatt; for tiden er jeg ganske hekta på blogging. Så galt er fatt, at jeg til og med leser blogger i lunsjpausen på jobb. Kollegene rister på hodet over at jeg er så innmari opptatt av strikkeblogger, men du verden; det er en diger verden der ute av superkreative, hyggelige, flinke mennesker som lager de flotteste ting, og best av alt; forteller oss om det.


Og mange av disse kreative sjelene følger med på bloggen min. Kommenterer, legger igjen spor, leser, gir en award i ny og ne (takker!) eller kikker med fra kulissene. 14 000 treff ifra 14.februar til nå, det er sånn omtrent 46 besøk hver dag, og det må en ivrig blogger være stolt av. Iallefall denne bloggeren.


Så istedet for å gi videre awarder; så gir jeg heller en innmari stor takk til leserne av bloggen. Vit at jeg leser bloggene deres også med stor glede.Så for å feire denne hurra-det-er-kjekt-med-strikkeblogger-og-kommentarer-kvelden, så kommer det bok i posten til en av dere, såfremt du kommer med et lite pip, kvekk eller vræl i kommentarfeltet. Så tar vi en loddtrekning, så det blir rettferdig.30 kommentarer:

 1. Takk selv for at du er så flink til å legge igjen kommentarer, og for at du har en herlig blogg!

  SvarSlett
 2. Jeg har lyst til å si takk til deg også :) Og du er ikke den eneste som bruker lunsjtiden til å lese blogger... hihi

  SvarSlett
 3. Det er ikke rart at du har mange treff på bloggen din, for du har en veldig fin blogg! Og ikke mins lager du mye flott!

  SvarSlett
 4. Du er ikke aleina om å lese blogger. Til tider synes jeg det går mest i blogg-lesing:-)
  Stå på med lesinga du;-D

  SvarSlett
 5. Det er lett å bli hekta på blogger - det er jo så mye spennende ute i den store verden. God søndag og takk for at du blogger!

  SvarSlett
 6. Takk til deg óg! :D Det er alltid kjekt å komme innom her og sjå kva du har føre deg.. Monster eller ei.. hehe..

  Ha ei fortsatt fin helg!!

  SvarSlett
 7. Ivrig bloggleser her også, selv om jeg ikke er fullt så ivrig blogg-kommentator. Innom her for å se etter monstre må jeg hver dag. Så jeg er nok en av de som rykker telleren din stadig oppover.

  SvarSlett
 8. Takk sjøl;)
  Bloggen din er en av de jeg er jevnlig innom fordi jeg får så mye inspirasjon herfra!
  Gøy at du får så mange treff på bloggen da, det er da det er gøy å være blogger=D

  Ønsker deg en strålende søndag, her skinner sola fra skyfri himmel (og jeg skal ut å male på låven...=P)

  SvarSlett
 9. Jeg måtte le, for du er ikke den eneste som leser blogger i lunsjpausen, nei! Og når man kan komme innom så fine blogger som dine, ja da er det vel ikke rart lunsjpausen blir litt kort! :)

  SvarSlett
 10. Den takken for være til alle oss hekta bloggere til alle som lager blogg og leser blogg. Uhyre inspirende å lese din og mange andre strikkende og hobbiende blogger. Det har ihvertfall øka min produkjson betraktelig de siste to årene:)
  Og ja vi er flere som stikker innom både blogger og hobbyboden i lunsjen sjø :)

  SvarSlett
 11. (men Merete da, det er vel ikke lov å bruke jobbens maskiner til sånt da...!? ;-))
  Takk for en super blogg og alle hyggelige kommentarer på mine usle prosjekter, jeg blir nok å hente mye inspirasjon fra deg i årene fremover! ;-)

  SvarSlett
 12. Takk sjølv, du! Det er ein grunn til at du ligg i google-reader-lista mi. :)

  SvarSlett
 13. Uha, ja, jeg læser også i pauserne - når jeg altså ikke lige er på barsel. Så læser jeg 'hele tiden'. Du har en rigtig fin blog og jeg kigger ofte forbi.

  SvarSlett
 14. Å,ja - det blir litt blogglesing på jobb... Fantastisk mykje inspirasjon å finne der ute. Takk for hyggelege kommentarar hos meg også!

  SvarSlett
 15. Gratulerer, eller skal jeg heller si takk! Som med-hekta synes jeg det er stor stas at du blogger, og jeg iler inn når jeg ser at det er kommet noe nytt. Håper du fortsetter med det en lang tid fremover.

  Tusen, tusen takk for de nydelige bleiebuksene. Den minste var akkurat rett størrelse nå, og det var jammen bra, for jeg har ikke så mye i størrelsen lår-på-tykkelse-med-mine-tykkeste-strikkepinner. De blir blogget etterhvert, når jeg bare får ledige hender. ;)

  SvarSlett
 16. Bloggen din er en av yndlingsbloggene mine. Her er det masse inspirasjon å hente. Er enig i at disse hobbybloggene er vanedanende. Ønsker deg en fortsatt god helg!

  SvarSlett
 17. Veldig hyggelig å vandre innom deg og titte på + lese mye artig!

  SvarSlett
 18. Du har jo en herlig blogg, da! Man må inspireres og blogger er en utrolig kjekk måte å bli inspirert på. Tenk å krølle seg opp i sofaen med laptopen på fanget og strikketøyet, kanskje en kopp te og stearinlys, mens man lar inspirasjon komme til seg! Kjekt med Internett og blogger.

  SvarSlett
 19. vræææl.kan du høre meg.Alltid hyggelig å titte innom hos deg.
  God kveld.nua-nua

  SvarSlett
 20. Du har en kjempefin blogg som er morsom å lese- og så lager du mye fint i tillegg! Ha en flott kveld!

  SvarSlett
 21. Takk til deg også =) Du er superflink!

  SvarSlett
 22. Det er alltid hyggelig å følge med i din og andres blogg. Jeg er nok hekta jeg også, men det kunne vært verre. Det finnes jo skumlere ting å bli avhengig av.

  SvarSlett
 23. Helt klart håller jag med dig: det finns måååånga fina bloggar out there=)Önskar jag hann med lite bättre att läsa, det går i perioder här.

  SvarSlett
 24. Ikke rart du har mange besøkende, for du har en super blogg! Digger monsterne dine:-) Og du er ikke alene om å være så hekta på blogger at lunsjpausa må tas i bruk:-)

  SvarSlett
 25. Pip, kvekk, vræl! Bloggen din er blant de beste norske strikkebloggene. Det skyldes nok at du har funnet frem til den rette miksen - av bilder, tekst, humor, sakkunnskap, seriøsitet (ikke uforenlig med god humor!) og spennende prosjekter litt utenfor mainstream. Her kan man risikere å få seg en god latter, lære noe og få ideer til egne ting. Det er TRE ting på en gang det!

  SvarSlett
 26. Nå er du jo en fantastisk strikker og blogger, så det er jo ikke rart vi andre dingler innom for å se hva du driver med... Koser meg med bloggen din ofte jeg. Keep the good stuff coming;)

  SvarSlett
 27. Tja, her er det ikke bare i lunsjpausene det leses strikkeblogger :)Man blir jo litt hektet da, og din blogg er jo en av de kjekkeste. Så det er bare å strikke masse og oppdatere ofteofte!

  SvarSlett
 28. Du lager så mange flotte ting - digger monstrene dine!

  SvarSlett
 29. Eg er ei av dei som smugles din blogg i pausen kvar dag...eh. :-) Og takk for den!

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.