2. september 2008

Here be dwagons

here be dwagons

Sorry, ordspillet er håpløst når man må vite at 1)here be dragons er kartmerking fra fantasylitteratur,2)dwagons er hentet fra en nettserie jeg følger for tiden, og 3) at dette er et Dragon scarf.

Iallefall; min siste pay it forward-gave er sendt avsted, og mottatt av ny eier. Titom ser ut til å synes det var en grei gave. Jeg hadde snoket i bloggen og på Ravelry for å finne noe personlig som jeg kunne tenke meg å strikke, og fant Dragon scarf i køen hennes på Ravelry.

Strikket i Eskimo på pinne 9 (!) det føltes som å strikke med lyktestolper. (Så hvis noen synes det er litt mørkt på sørlandskysten, så vet dere hvilken strikkekurv det skal letes i) Og i tillegg er det heklet rundt kantene for å få de små taggene til å se pene ut, phew! Skjerfet ble laaaangt, mye lenger enn jeg hadde trodd, så det blir nok varmt. Skulle det ikke fungere som skjerf, kan det jo fungere som drageutkledning for ungene? En varm, varm, varm hvit drage.

Og idag kom posten med min PIF! Grooo har sendt en grønn silkeslynge, og I'm in løøøv. Bilde kommer når sjarmøren finner humøret sitt igjen. Det hadde visst lagt seg før ham idag.

3 kommentarer:

 1. Du lager så mye fint, Merete! Jeg blir inspirert og motløs på samme tid!!!!

  :) Mari (husmorpornodama)

  SvarSlett
 2. Håper dere finner ut av det med slynga! Digger den fargen jeg og, men nå har jeg måttet la alle gå i fra meg... Jaja, ny silke kommer stadig inn i huset her hos oss, og nesten alle er like lekkre!

  SvarSlett
 3. Se der ja. Må bare fortelle at dette er i bruk nesten hver eneste dag. Elsker drageskjerfet mitt.

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.