16. august 2008

Pay it backwards

pudderrosa

Jadda, rosa IGJEN! I det minste pudderrosa, så det kan kamufleres som grått som er vasket sammen med rød sokk. Jeg hetses på hjemmebane over det lyserøde fargevalget for tiden, så nå må det vel veies opp med svart og skumle monstre igjen?

Dette er en Pay it backward gave til Grooo. Pay it backward siden jeg meldte meg på Pay it forward hos henne, men har dealet meg opp på gaven, det blir silke istedet for bomull, og da strikker jeg gave i mellomlegg. Tydelig at jeg ikke har skjønt dette pay it forward-opplegget, det må virkelig messe opp karmaen min.

Nå er det kun en pay it forward-gave igjen, og den er planlagt og snart satt ut i livet. så hold ut, titom!
påkledd sau

Posøren her hjemme nektet plent å posere igjen, det er jo varmt, hva skal man med GENSER inne da? Fy, mamma! (sies med stor innlevelse og dirrende pekefinger)
Råkkefåret får stille opp istedet, og vise for hele verden at ribbestrikk er sykt tøyelig. Burde passe greit til toårige M i lang tid. Lykke til i barnehagen, M!

Faktaboksen:
Feminin rib av Lene Holme Samsøe fra boka Kæk og klassisk børnestrik. Boka anbefales, mye bra jeg kunne tenke meg, selv til gutta. Det eneste er at designeren resirkulerer mønsterne sine, denne vesten dukker opp i Feminin strikk, og jommen er ikke samme skjørtet i begge bøkene.
Jeg brukte 1,5 nøster pudderrosa tynn alpakka på pinne 3.

10 kommentarer:

 1. Veldig kul modell.. hehe.. skal si den brystkassa fikk fram detaljene i trøya.. haha... Jeg har akkurat kjøpt meg den boka jeg også. Håper jeg skal få til å lage noe derfra til slutt. Må bare kommer over Nøstebarndillaen min først.. God helg!

  SvarSlett
 2. Så mye fint du har på bloggen din. Den var da riktig flott den lille toppen til din datter, selv om den var i pudderrosa.

  SvarSlett
 3. Det er jammen flotte gaver du lager!

  SvarSlett
 4. Takk for titten i bloggen din, her var det utrolig mye flott!

  SvarSlett
 5. OJ, så flotte gaver du lager! Den var kjempelekker. Jeg har strikket voksenmodellen til meg selv.
  Ha en flott helg!

  SvarSlett
 6. Tuuuusen takk for den aledels nydelige trøya som Marie fikk! Hun ble virkelig fornøyd, fargen falt i smak. Det finnes prøve-bilde i bloggen min :)

  SvarSlett
 7. Veldig yndig, den vesten! Og jeg ligger i støvet over din gavelaging!!

  SvarSlett
 8. For en kjempesøt topp! Flinke dama!
  Jeg er faktisk ferdig med February jakka og har blogget den inne på bloggen min om du vil ta en titt=D

  SvarSlett
 9. merkelig det der, gubben min er også ufin når jeg finner frem det babyrosa(rød sokk grå.. ja sånn du forklarte) DET garnet hvertfall. Syk hudfarge kaller han det, og etterlyser R2-D2 luen jeg lovet ham, star wars luen jeg også lovet osv osv..

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.