19. august 2008

Hekling? Kan hun det også?

Instant gratification kalles sånne småprosjekter. En er ferdig omtrent like raskt som man kommer på ideen, og kan kose seg med et ferdig plagg.

neck warmer

Jeg er venstrehendt. Det er unnskyldningen min for at alt jeg har lært om hekling til nå er fastmasker og luftmasker. Visstnok er det en vanlig unnskyldning blant oss venstrevridde. Helt til jeg leste en blogg som sa at en dag innså jeg at alle klønet i starten med heklekroken, ikke bare venstrehendte.

Dæng. Dårlig unnskylding avslørt. Hater å være nybegynner.

Imens jeg bygger opp selvtillit til å få til staver og enda mer fritid til å orke et enormt monteringsarbeid, kan jeg sikle på Babetteblankets. Bea har et vakkert, Lindamade også, og Solange, mmm! Farger!

Og akkurat nå, på dagens nivå: la oss presentere halsvarmeren! Garnet er restene av Noro Cash Island, et japansk garn av ull, kasjmir og pittelitt nylon. Strikket mitered mittens i dette, og det anbefales ikke. Garnet tåler ikke hard bruk, dvs dette er kun til bruk for votter som bare skal brukes på søndager. Innendørs.

Men halsvarmeren ble fin. Jeg håper det er lenge til jeg vet om den er varm nok eller ikke. Kasjmir rundt halsen? Mmmmm!

10 kommentarer:

 1. Denne ble jo kjempe fin! Nå som du i tillegg har prøvd og fått det til med så bra resultat har du i hvert fall ingen grunn til å la være å hekle...

  SvarSlett
 2. hihi...nei det er jo ikke det, ikke når jeg har lært meg venstrehånsstrikking;-)selv om jeg er høyrehendt som regel, ja har faktisk heklet venstrehendt også;-D

  men skjerfet er råstilig da, bare liiiiiiker de fargene:-D

  SvarSlett
 3. Halsvarmeren var fin - og begynn på Babette du også, da!

  SvarSlett
 4. Så stilig den cowlen ble!

  SvarSlett
 5. Nydelig hals! Da er det bare å gå løs på stavene - tro meg, det er ikke vanskelig.
  Lurer på om jeg må førtidspensjonere meg så jeg får tid til å lage Babette blanket - får nok ikke fred i sjela før jeg har et sånt i hus...

  SvarSlett
 6. Det ble kjempefint og veldig lekre farger:)

  SvarSlett
 7. Snadderfarger! Kjekt å få brukt opp litt restegarn OG få en fin halsvarmer! :0)

  SvarSlett
 8. om du e nybegynner, klønet eller venstrehendt? det har jo ingenting å si - det blei jo kjempelekkert med de fargenyansene!

  SvarSlett
 9. Jeg tipper det ikke blir så altfor lenge til vi får se et BB ellernosånn her inne:) Og det blir sikkert i like fine farger som skjerfet!

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.