16. juli 2008

Straks påkledd


Melding mottatt idag:
- Vest ankommet. Stor lykke. Straks påkledd.


Denne har vært ferdig en liten stund, men synes det var for galt at dere skulle få se den før mottageren? Eller at mottageren skulle lese om gaven sin på bloggen, og så vente evighet på posten? Å vente i evighet trengte hun ikke, det tok posten en dag å sende pakken fra Vestagder til Nordland, synes det var kjapt, jeg.

Vesten er en Hearts fra Tora (igjen, jeg jobber meg sakte men sikkert gjennom Toras mønsterkolleksjon) strikket i Lanett (superwash er kjekt til barnehagebarn) i str 6 år. Og for at ingen skulle få gi meg tyn for supersize resultat, så strikket jeg prøvelapp først. Og måtte strikke med pinne 2 for å få oppgitt fasthet. Og hvor mange av dere har pinne 1,5 mm i 80cm rundpinne slengende rundt, sånn til kantbruk? Det er synåltykkelse,det!

Garn.dk kom meg til unnsetning igjen, de hadde en Addi i rett størrelse, noe som frister meg til å bytte ut hele pinnesamlinga i Addipinner. Godt håndverk blir bedre med godt verktøy. Og de Harmony woods-pinnene som går som en farsott for tiden synes jeg er mindre pene. Bråkefarger.

Garn.dk hadde mer fristelser på lager, så nå blir det tweedgenser på meg i myk Lucca. Har Barbara Walkers Knitting from the top, så jeg satser på å komponere en genser til meg selv med hjelp av den boka. Rillestrikket bærestykke, store knapper og grått er planen til nå.


Tilbake til Hearts: mønsteret øker i hjertene! Moro å strikke hjertene, og resten var raskt. Pittelitt kjedelig med alle vrangrundene, men er det vest, så er det vest.Og så gikk jeg bananas på sybutikken og kjøpte perlemorsknapper for mer enn hva garnet kostet. Etterpå gikk jeg hjem og gremmet meg over hva de tar for perlemorsknapper her i landet, og venter nå en ladning fra Hongkong. Utrolig hva man kan kjøpe på Ebay. (Hysj! Bud på cashmere-garn ligger inne...)13 kommentarer:

 1. Lekker lekker lekker lekker lekker. Sa jeg at den var lekker?
  Knall-lekker!

  SvarSlett
 2. Nydelig vest, og med skjønne knapper! Heldig mottaker! Stor stas tenker jeg... c",)

  SvarSlett
 3. Veldig fin, og jeg tror definitivt det var verd prisen på knappene.

  SvarSlett
 4. Nå har jeg vært inne hos deg så ofte uten å kommentere, men i dag så jeg på hobbyboden at du er en sucker for kommentarer, så da fikk jeg nesten dårlig samvittighet ;-)

  Utrolig søt liten topp, det gjør seg virkelig med de hjertene.

  Kan du fortelle litt mer om Knitting from the top-boken? Er den verdt en investering?

  SvarSlett
 5. Fortryllende rosa kreasjon det der. Og prosjekt til deg selv på gang, bra! :) Håper å komme i gang med noe til meg selv snart jeg også. Må bare få ferdig alle barnestrikkeprosjektene først...

  SvarSlett
 6. Så fin den ble! Jeg fikk ikke til dette mønsteret, men så strikket jeg det i drops alpakka også, så det ble så fluffy at det var vanskelig å se hvor jeg hadde strikket feil.. for det gjorde jeg hele tiden.
  Cashmeren kostet 36 dollar for 150 gram. Det er nesten 1200 meter, så det er rimelig tynt. Gratis frakt fra England også. Det kan man like ;)

  SvarSlett
 7. Jeg er egentlig ikke så glad i rosa til små barn, men denne var jo knallsøt da!
  Hun der Tora har masse fine mønster altså, er de lettfattelige også?
  Har litt lyst til å prøve meg på noen av de altså...
  Takk for kjempehyggelig kommentar på tomatjakka mi og innleggene mine forøvrig forresten! Ble litt frista til å kjøpe Knitting from the Top nå altså... Og 70-talls bilder. Hallo, det er jo sååå sjarmerende=D

  Ønsker deg en kjempeflotters torsdag!

  SvarSlett
 8. Hei!
  Takk for hilsen på bloggen min, det er så stas :) hehe Den ble kjempefin den vesten, så søt med de hjertene! Har også planer om å strikke fra Tora, hun lager fantastisk flotte ting! Trykk-knapp ideen fikk jeg fra Myk start, så jeg kan ikke skryte på meg den, men så glad for at jeg husket å ha lest det enellerannen plassen... hihi... Ha en fortsatt finfin dag :)
  -M

  SvarSlett
 9. Takk for besøket og rosen! Og nå så jeg igjen jakken. Den er jo bare driiiiiiiiitlekker.
  :-)

  SvarSlett
 10. fargekartet fant jeg på ebay-butikken deres :)

  SvarSlett
 11. Åh bare helt fantastisk nydelig! Vurderer virkelig å strikke denne!
  Malin/http://knitgirlinorway.blogdrive.com/

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.