18. juni 2008

Flaks at man liker strikking

- særlig når man drar på samling i regi av jobben og det er fem timers reisevei en vei, og ni timer andre veien siden overgangene ikke klaffer godt. Dårlig ide å legge samlingen i Haugesund.
Og da barnet fikk vannkopper dagen før avreise, burde jeg ikke ha dratt, men blitt hjemme. Tre timer fikk jeg med meg, før jeg dro hjem for å rekke de reisealternativene som klaffet greiest slik at jeg kunne slippe å komme hjem halv to om natta samme dag jeg dro halv seks hjemmefra.

266 m Babysilk var med i veska, og pay it forward-gaven fikk et stort hopp nærmere ferdig. Hadde med nyanskaffelsen Knitting from the Top av Barbara Walker, bra bok!

5 kommentarer:

 1. Laaang tur, da var det godt du hadde strikketøyet. Ang. swapping, meld deg inn på Swap-Bot, jeg er med på en swap der som heter Yarn Junkies II, du kan melde deg på hver måned- juni er gul, og påmeldingsfristen er ute, men det ligger oversikt over hvor mange måneder frem og hvilke farger osv...

  SvarSlett
 2. Så heldig du er som klarer å strikke uten å bli bilsjuk. Vi hadde også vannkoppar i hus for ein månad sidan, og det er veldig greit å bli ferdig med.

  SvarSlett
 3. Skikkelig lang tur på deg, men det er da aldri en dårlig idé å komme til Haugesund.

  Du verden hvor flott babygenseren ble på deg. Skkikkelig flott.Aldri så galt at det ikke er godt for noe.

  SvarSlett
 4. Ja, av og til er det rein flaks at ein har ein så tidkrevande hobby! ;D

  Ha ei riktig fin helg og god bedring til småen!

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.