21. mai 2008

Utmerket!

Så hyggelig å få en liten oppmuntring om at noen liker å lese bloggen min!
I blogglandia dukker det en gang i blant opp slike priser, der man må gi den videre til fire nye som man synes fortjener god omtale og fortelle litt på bloggen sin om hvorfor. Jeg synes ofte sånt er styr, litt kjedebrevaktig, men har skiftet litt mening; det er jo en ypperlig anledning til å fortelle om de bloggene man er ofte innom og liker godt! Jeg elsker å få gode tips til nye blogger, det er så mange der ute som jeg ikke har funnet ennå.

Awarden har jeg fått både fra Felisi (hun har prøvd før, og jeg har ikke fulgt oppfordringen før, sorry!) og Muffin (min link til nordlandsslekta), takker og bukker!

Da sender jeg videre til
Hespetre, en flott blogg med kjempemorsomme tekster! Hespetre skriver bra, det er noe jeg liker godt på hobbyblogger.
Bloggsberg strikker mye vakkert og handler mye vakkert. Hun presenterer prosjektene lekkert og stilig. Veldig inspirerende!
I stiched my finger skriver godt, og er multikreativ! Spinner, strikker, syr osv. Vel verdt en titt.
Kiwa er mamma til tre gutter, og hun klarer å lage mye til dem. Heia ting til gutter! Det er så innmari mye mer til jenter, urettferdig! Og så er jeg imponert over strikkemengden når man har tre gutter. Montro om jeg klarer å holde opp produksjonen i like stor grad?
Galadriel lager masse flott til barna sine og rekker til og med lage noe til seg selv en gang i blant.

3 kommentarer:

  1. Vel fortjent award, for det var en veldig koselig blogg du hadde!

    SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.